Βροχές από το πρωί στην Λάρνακα

Ευεργετικές βροχές, αλλά χωρίς προβλήματα πέφτουν από το πρωί στην πόλη και επαρχία Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία οι καταρρακτώδεις βροχές που πέφτουν κατά διαστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν δημιούργησαν οποιαδήποτε προβλήματα στην τροχαία κίνηση.
 
Επίσης δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα από πλημμυρισμένους δρόμους αφού φαίνεται ότι τα μέτρα που έλαβαν οι Δήμοι Λάρνακας και Αραδίππου και η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας έφεραν αποτέλεσμα.
 
Μέχρι στιγμής σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν υπήρξε οποιαδήποτε καταγγελία για πλημμυρισμένους δρόμους στη πόλη της Λάρνακας.
 
Ευεργετικές βροχές αλλά όχι της ίδιας έντασης με αυτές στη Λάρνακα πέφτουν κατά διαστήματα από το πρωί και στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, χωρίς να υπάρξουν οποιαδήποτε προβλήματα.
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μεταφορές αιτήσεων φοιτητικής χορηγίας με κασόνια και καταβολή σε μη δικαιούχους-Τα ευρήματα της Ελεγκτικής
Αδυναμίες στον έλεγχο των δαπανών από το Υφυπουργείο Έρευνας διαπιστώνει η Ελεγκτική
Αυτές είναι οι λύσεις του γραπτού των Νέων Ελληνικών των Παγκυπρίων Εξετάσεων (pics)
Βέτο σε μέλη ΔΣ δημόσιου οργανισμού να διεκδικήσουν θέση Γενικού Διευθυντή θέλει να βάλει η Βουλή
Με τις ίδιες προϋποθέσεις του ανεργιακού το κατά χάριν επίδομα σε γονείς παιδιών με σοβαρές ασθένειες
Μετά τον Ασπρόκρεμμο, μεγάλη ανησυχία και για το Κούρη-Τραγική η κατάσταση σε όλα τα φράγματα
Ο αποχαιρετισμός του Καρούσου στον Θ. Πυρίλλη-«Famagusta Brothers, οι υπόλοιποι δήμαρχοι μας φώναζαν Χιώτες»
Ικανοποίηση ΕΟΑ για πολύ μεγάλες ποσότητες νερού σε γεώτρηση στην Αγ. Μαρίνα Χρυσοχούς
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
ΓΝ Λευκωσίας και Μακάρειο επίσημα διαπιστευμένα από τον Οργανισμό Accreditation Canada-«Επιτυχία εθνικής σημασίας»