Το «κομματόσκυλο», το επίμαχο φυλλάδιο και η σύλληψη

Χειροπέδες φόρεσε η αστυνομία στο υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου, Χάρη Αριστείδου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύλληψη του οφείλεται στο γεγονός πως ενώ, ο υποψήφιος βρισκόταν έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό σε κάποια στιγμή καθώς πετούσε φυλλάδια στα οποία αναγραφόταν το σύνθημα, «Χειροπέδες στους Κλεφτοπολιτικάντηδες», χωρίς λόγο διαπληκτίστηκε με περαστικούς αλλά και τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν στο σημείο ζήτησε από τον κ.  Αριστείδου να μην φωνάζει και να σταματήσει να ρίχνει φυλλάδια. Με τον ο κ. Αριστείδου να του λέει  «Φύε που δαμέ ρε κομματόσκυλο του Αναστασιάδη».

Μετά το συμβάν ο αστυνομικός συνέλαβε το κ. Χάρη Αριστειδιου για ρύπανση χώρου και για εξύβριση οργάνων της αστυνομικής δύναμης, μεταφέροντας στον στο αστυνομικό τμήμα όπου καταγγέλθηκε γραπτώς και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος .
 

Δείτε το επίμαχο φυλλάδιο:

Δειτε Επισης

Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Αναμένονται εκρήξεις το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Αρχιεπισκοπής
Για διαχρονική, απόλυτη διακριτική εξουσία του Υπουργικού για το ΚΕΠ μίλησε η υπεράσπιση στη δίκη Al Jazeera
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή Πέρα Ορεινής της Επαρχίας Λευκωσίας
Στη Βουλή η άρνηση για διώξεις στην υπόθεση Θανάση-Αυτεπάγγελτο θέμα στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Δεν έλεγξε το απολυτήριο του Γιαννάκη η εργαζόμενη του Οργανισμό Νεολαίας που το παράλαβε-Έπρεπε να το κάνει άλλος
Παραιτήθηκε ο Καπαρδής λόγω της υπόθεσης του προπονητή που κατηγορείται για σοβαρά ποινικά αδικήματα
Εντοπίστηκε σκάφος τρίτης χώρας εντός της Κυπριακής ΑΟΖ να ψαρεύει-Κατασχέθηκαν τόνοι ψαριών (pics)
Εξέφρασε τη διαφωνία του με Εισαγγελέα ο Αθανασίου-«Nα αποφασίσουν τα Δικαστήρια αν οι πράξεις των επτά, είναι ποινικά κολάσιμες»