Έτρεχε στο δρόμο Λευκωσίας - Τροόδους με 124 χλμ αντί 65 - Συνελήφθη 21χρονος

Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας το απόγευμα σήμερα, στην επαρχία Λευκωσίας, αφού τον εντόπισαν να οδηγεί το αυτοκίνητο του με υπερβολική ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.45 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου που διενεργούσαν στο δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, παρά την Κοινότητα Ευρύχου, τα μέλη της Αστυνομίας διαπίστωσαν πως ο 21χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο με ταχύτητα 124 χιλιομέτρων ανά ώρα, αντί 65 χιλιομέτρων ανά ώρα που είναι το επιτρεπόμενο μέγιστο όριο.

Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης τροχαίας παράβασης.

Η Τροχαία Μόρφου διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας