Αμετάκλητη στην απόφαση της η Τουρκία:  Η επιχείρηση στο Αφρίν θα γίνει

Η επιχείρηση στο Άφριν θα γίνει, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Νουρετίν Τζανικλί, λέγοντας ότι προετοιμάζουν τις συνθήκες για την επιχείρηση.

Ο Τούρκος Υπουργός, μιλώντας σε τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι, ανέφερε ότι η επιχείρηση είναι δικαίωμα της Τουρκίας που απορρέει από το διεθνές δίκαιο.
 
“Η επιχείρηση αυτή θα πραγματοποιηθεί, θα γίνει. Όπως ακριβώς το ανέφερε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Το πότε, η ακριβής ώρα αποτελεί κομμάτι του σχεδιασμού στο πλαίσιο του πόσο αναγκαία είναι η επιχείρηση και σχετίζεται με την πιο αποτελεσματική και επιτυχημένη διεξαγωγή της. Συνεπώς αυτή τη στιγμή γίνονται αυτά που πρέπει να γίνουν. Θα εξαλειφθούν όλα τα μέτωπα τρομοκρατίας στα βόρεια της Συρίας, θα εξοντωθούν. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος”, ανέφερε ο Τζανίκλι.

ΠΗΓΗ:

Δειτε Επισης

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στη Χίο-Εκκενώθηκαν οικισμοί, υπόνοιες για εμπρησμό
Συνελήφθη Αζέρος ιρανικής καταγωγής στην Κρήτη-Φωτογράφιζε τις αεροναυτικές βάσεις στη Σούδα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με Ιράν
Απέναντι στην Τουρκία πέντε αραβικές χώρες για τη στάση της για Κυπριακό στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας
Χειροπέδες σε 35χρονη που πιάστηκε με ναρκωτικά στην οικία της-Κατέγραφε παράνομα δημόσιο χώρο
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Νew York Times: Eνδείξεις προετοιμασίας επιθέσεων σε αμερικανικές βάσεις σε Ιράκ ή Συρία
Σε κλίμα αντιπαράθεσης η συνεδρία ΣΑ-«Όταν ο κόσμος βρέθηκε στο χείλος της αβύσσου, οι ΗΠΑ έκαναν το βήμα μπροστά»
Η πρώτη δήλωση Χαμενεΐ μετά τις αμερικανικές επιδρομές στο Ιράν-«Η τιμωρία συνεχίζεται»
Στους 22 οι νεκροί από την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό-Σκηνές χάους, επιρρίπτεται στον ISIS η ευθύνη