Την ελπίδα το 2018 να καταστεί η χρονιά της πολυπόθητης λύτρωσης για την Κύπρο, εξέφρασε ο Α. Γαλανός

Την ελπίδα και ευχή όπως το 2018 καταστεί η χρονιά της πολυπόθητης λύτρωσης για τον τόπο και κυρίως για τον μαρτυρικό προσφυγικό κόσμο της Κύπρου, με την ελεύθερη επιστροφή του στις πατρογονικές του εστίες, σε μια ελεύθερη και ειρηνική πατρίδα, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων, Αλέξης Γαλανός.

Σε ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων αναφέρει ότι σήμερα έγινε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας σε μια σεμνή συγκέντρωση στα Γραφεία της Ένωσης Δήμων στη Λευκωσία παρουσία του Προέδρου και των Μελών της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων, Δημοτικών Συμβούλων των προσφυγικών Δήμων και του προσωπικού της Ένωσης Δήμων.

Το τυχερό φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του Δημάρχου Καραβά, ο οποίος κέρδισε τα βιβλία του Δημάρχου Λύσης Αντρέα Καουρή, που αναφέρονται στον Γρηγόρη Αυξεντίου και την τουρκική εισβολή.
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στις ύψιστες προτεραιότητες ΠτΔ η διακρίβωση τύχης αγνοουμένων
Παραδέχεται τα προβλήματα στο ΓεΣΥ ο Δαμιανός-«Σύμφωνα με διεθνείς μελέτες δεν θα καταρρεύσει»
Βγαίνει μπροστά το Υπ. Ενέργειας για απότομη αύξηση στα καύσιμα-«Θα ληφθούν μέτρα αν δεν αιτιολογείται»
Καλοκαιριάτικες βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα-Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι αυξήσεις σε βασικά καταναλωτικά αγαθά πιέζουν ασφυκτικά τα νοικοκυριά-Προμηνύεται δύσκολο καλοκαίρι
Περίπου 70.000 μονάδες αίματος ετησίως από εθελοντική αιμοδοσία στην Κύπρο
Δέσμευση Γραφείου Επιτρόπου Περιβάλλοντος να αξιοποιήσει πορίσματα τριημέρου για Ξηρολιθική Κληρονομιά
Ακυρώθηκαν πάνω από δέκα πτήσεις προς και από τη Λάρνακα λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Κοντά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Πέφτει η θερμοκρασία, αναμένονται βροχές από την Κυριακή
Ενισχύονται τα μέσα ενάντια στον αιφνίδιο θάνατο στις ορεινές περιοχές-Παραδίδονται 15 ακόμη απινιδωτές