Είχαν «συστηθεί» οι αστυνομικοί στη σύζυγο του Κάρλος – Προέβη σε επίσημη καταγγελία

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, το οποίο δείχνει να συλλαμβάνεται η  γυναίκα του γνωστού ποδοσφαίριση της Δόξας, Λουίς Κάρλος.
 
H σύζυγος του ποδοσφαιριστή κατήγγειλε τους αστυνομικούς που την ανέκοψαν για έλεγχο και στην συνέχεια την συνέλαβαν, στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου, συνοδευόμενη από εκπρόσωπο της Πρεσβείας της Βραζιλίας στην Κύπρο, ενώ το όλο θέμα θα τεθεί ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο, να τύχει διερεύνησης από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.
 
 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας Αντρέα Αγγελίδη ο οποίος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Active, «είχε γίνει ένας έλεγχος στη βάση πληροφοριών στη συγκεκριμένη περιοχή, είχε εντοπιστεί η συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία υπήρξε ένα θέμα με την επικοινωνία λόγω του ότι δε γνώριζε καλά αγγλικά. Τα μέλη της δύναμης που ήταν εκεί με πολιτική περιβολή είχαν αναφέρει ότι ήταν από την αστυνομία και στη συνέχεια είχαν διαπιστώσει τις συνθήκες παραμονής της, την είχαν μεταφέρει στο σπίτι της, χωρίς να μεταβεί σε αστυνομικό σταθμό».
 
Επίσης σε ότι αφορά τις επικρίσεις ότι συνελήφθη μπροστά στο παιδί της, η αστυνομία το διαψεύδει αναφέροντας ότι δεν υπήρχαν παιδιά εκεί παρά μόνο κάποιοι πολίτες.
 
«Ακόμη κι αν δεν υπήρχε το βίντεο και υπήρχε το παράπονο όπως αυτό έχει υποβληθεί στην αστυνομία, θα τηρείτο η ίδια διαδικασία όπως πάντα, αφού παράπονα εναντίον μελών της αστυνομίας εξετάζονται από ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές, για να υπάρχει διαφάνεια ως προς τη διερεύνηση» ανέφερε ο κ. Αγγελίδης.
 

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε φαράγγι στο Πακιστάν
Στολίστηκαν με κατάνυξη οι Επιτάφιοι και ξεκίνησε το προσκύνημα των πιστών στις Εκκλησίες (pics)
Οι 25 εκλεκτές παρθένες του δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν-Η ομάδα ηδονής που τον διασκεδάζει
«Μπλόκο» στο εμπόριο με το Ισραήλ βάζει η Τουρκία μέχρι να εξασφαλιστεί μόνιμη κατάπαυση πυρός στη Γάζα
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία στη Βραζιλία-Έφτασαν τους 29 και άλλοι 60 αγνοούνται
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Φαίδωνος: Σύντομα ολοκληρώνονται οι έξυπνες στάσεις επιβίβασης
«Πρέπει να σκληρύνει» έγραφε ο πατέρας που κακοποίησε τον 6χρονο γιο του σε διάδρομο γυμναστηρίου
Συνεχίζεται η παράδοση με τη συνάντηση Επιταφίων στην Πάφο
Άρχισαν να γράφουν οι κάμερες που τοποθετήθηκαν στα δυο σημεία του Στροβόλου