Αμετανόητος ο παιδοκτόνος της Παραμύθας! Επιμένει και ρίχνει το φόνο στον μεγαλύτερο του γιο

Δύο χρόνια και πέντε μήνες μετά την τραγωδία στην Παραμύθα, όπου πατέρας σκότωσε τον 19χρονο γιο του, Οδυσσέα, πέφτει η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης.
 
Στις 14 Μαρτίου, μετά και τις τελικές αγορεύσεις, το Κακουργιοδικείο θα ανακοινώσει την απόφασή του, με την κατηγορούσα αρχή να εισηγείται την καταδίκη του 73χρονου πατέρα, Τιμολέοντα Θεμιστοκλέους.  
 
Σύμφωνα με την εφημερία Πολίτης, η κατηγορούσα αρχή επισήμανε στο δικαστήριο ότι ο 73χρονος αρνείται μέχρι σήμερα ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του, με τον εκπρόσωπο της Νομικής Υπηρεσίας Αντρέα Αριστείδη να υπογραμμίζει την βαναυσότητα του εγκλήματος.
 
«Χωρίς δισταγμό και χωρίς να το μετανιώσει, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε τη ζωή του μικρότερου του γιου πυροβολώντας τον εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα», ανέφερε η κατηγορούσα αρχή.  Αυτόπτης μάρτυρας στο φονικό, ήταν ο αδελφός του 19χρονου ο οποίος απάντησε στις αιχμές της υπεράσπισης χωρίς υπεκφυγές, δίνοντας σαφείς και εύλογες διευκρινίσεις.
 
Ο παιδοκτόνος, αρνείται τη δολοφονία του γιου του ενώ επιμένει στον ισχυρισμό του ότι τον άτυχο Οδυσσέα τον σκότωσε ο μεγαλύτερος του αδελφός όταν ο πατέρας του μετά από διαπληκτισμό με το 19χρονο, ανέσυρε κυνηγετικό όπλο και τον πυροβόλησε.
 
Ο αδελφός του θύματος όταν κλήθηκε να μαρτυρήσει ενώπιον δικαστηρίου, περιγράφοντας τα δραματικά γεγονότα ανέφερε ότι «ενώ έτρωγα, άκουσα τον παπά μου να φωνάζει του αδελφού μου να του δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Από τη συζήτηση κατάλαβα ότι ο αδελφός μου δεν του τα έδινε γιατί έπρεπε να πάει στο στρατόπεδό όπου υπηρετούσε. Αμέσως ο παπάς μου μπήκε στο δωμάτιό του και βγαίνοντας είπε: Εννά με κάμνετε ότι θέλετε; Εν να σε παίξω.
Έτρεξα όμως δεν πρόλαβα. Όπως ήμουν πίσω του, τον είδα να παίζει τον αδελφό μου στην κοιλιά».
 
Στις 18 Σεπτεμβρίου το Κακουργιοδικείο έκρινε ότι έχει αποδειχθεί η εκ πρώτης όψεως υπόθεση για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.
 
 

Δειτε Επισης

Η Χαμάς αποδέχτηκε πρόταση Αιγύπτου και Κατάρ για κατάπαυσης στου πυρός στη Γάζα
Πιθανό να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα οι δράστες των πυροβολισμών στο Ζακάκι
Ο Ερντογάν εγκαινίασε τη Μονή της Χώρας ως τζαμί-«Μια ακόμα ένδειξη της ευαισθησίας μας»
Χειροπέδες στους αναζητούμενους και σε άλλους δύο για την επίθεση με κροτίδες σε οικία στο Κίτι
Το Ισραήλ βομβαρδίζει σε περιοχές που διέταξε εκκένωση-«Πρόβα επέμβασης στη Ράφα»
Ρίψη πυροβολισμών έξω από οικία νωρίς το απόγευμα στη Λεμεσό
Νέο σοκ στην Ελλάδα-Δεκατετράχρονη κατήγγειλε τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση
Η πρώτη αντίδραση της Χαμάς για την εντολή εκκένωσης συνοικιών της Ραφάς-«Επικίνδυνη κλιμάκωση»
Πάνω από 1,200 οι συμμετοχές για το e-κοφίνι-Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη ανακοινώνονται οι τιμές
Σκληρό πρέσινγκ υπεράσπισης και μαραθώνια διαδικασία για υπόπτους για «Δημητρούι»-Σε εξέλιξη εδώ και οκτώ ώρες