Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Κρατούσαν φυλακισμένους σε αποθήκη 13 αλλοδαπούς

Κλειδωμένοι σε αποθήκη κρατούνταν 13 αλλοδαποί, από τους οποίους δύο Πακιστανοί ζητούσαν χρήματα, προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν τρεις εκ των «κρατουμένων» κατάφεραν χθες να «αποδράσουν» από την αποθήκη, η οποία βρίσκεται στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης, και απευθύνθηκαν στις αστυνομικές Αρχές, όπου κατήγγειλαν την περιπέτειά τους.

Όπως προέκυψε, οι 13 αλλοδαποί, μεταξύ αυτών υπήκοοι Πακιστάν, Αφγανιστάν και Μπανγκλαντές, είχαν εισέλθει τα προηγούμενα 24ωρα παράνομα στην ελληνική επικράτεια, από περιοχή του Έβρου, ενώ με τη συνδρομή λαθροδιακινητών οδηγήθηκαν στη συγκεκριμένη αποθήκη. Εκεί, υποχρεώθηκαν να παραδώσουν τα χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ οι δράστες αξίωναν επιπλέον χρήματα από τους συγγενείς τους για να τους επιτρέψουν να φύγουν.

Κατόπιν επιχείρησης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 62χρονο και έναν 17χρονο για αρπαγή, εκβίαση, ληστεία κ.ά., ενώ στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκονται δύο ακόμη συνεργοί τους.
 
 ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα