Ξεψύχησε στα χέρια του αδελφού του ο άτυχος Αντρέας – Προσπάθησε να τον κρατήσει στη ζωή

Θρήνος από τον αδόκητο χαμό του δεσμοφύλακα Αντρέα Πέτρου, 40 ετών από τον Αστρομερίτη, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
Ο άτυχος 40χρονος, ξύπνησε για να μεταβεί στην τουαλέτα. Σε κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος. Τον άκουσε η σύζυγος του έτρεξε αμέσως κοντά του. Δυστυχώς ο Αντρέας δεν ανταποκρινόταν…
 
Αμέσως η σύζυγος του 40χρονου κάλεσε τον αδελφό του που διαμένει απέναντι από την οικία τους και είναι νοσηλευτής ενώ κάλεσαν ασθενοφόρο.
 
Μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου ο αδελφός του Αντρέα, του έκανε μαλάξεις με σκοπό να τον επαναφέρει και να τον κρατήσει στη ζωή.
 
Ωστόσο ο Αντρέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, βυθίζοντας στο πένθος τα δυο ανήλικα παιδιά του, τη σύζυγο του, τους συγγενείς του, τους φίλους του και τους συναδέλφους του που τον περίμεναν το πρωί να μεταβεί στην δουλειά του… Και αντί αυτού, έμαθαν τα τραγικά μαντάτα όταν μετέβησαν στην εργασία τους.
 
Ο 40χρονος Αντρέας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ως εκ τούτου αναμένεται η νενομισμένη νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.
 
Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Τμήματος Φυλακών σε ανακοίνωση τους εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον ξαφνικό χαμό του Αντρέα.
 
«Ένας συνάδελφος ο οποίος διακρινόταν για το ήθος, την εντιμότητα και τις αρχές του και ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα για 14 χρόνια, έφυγε ξαφνικά σήμερα το πρωί ενώ βρισκόταν στο σπίτι του».
 
Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Τμήματος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο του Μαρία και τα δύο ανήλικα παιδιά του. «Η στήριξη μας στην οικογένεια του είναι δεδομένη», καταλήγει η ανακοίνωση.
 

Δειτε Επισης

Από το θανατηφόρο του 2012 στη δολοφονία Θανάση-Η αμφισβήτηση, η μη ανάληψη ευθυνών και η ανάγκη για αλλαγές
Τα κλειδωμένα σενάρια για την σορό που βρέθηκε στη Σωτήρα-Περιορίστηκαν φάκελοι ελλειπόντων
Σε σχεδόν όλα τα σχολεία το απειλητικό email-Ψάχνουν τον αποστολέα οι Αρχές
Επαναπατρίστηκαν αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Πάνω από 4.000 στο 2024
Ε. Χαραλαμπίδου σε Νομική Υπηρεσία-«Ο Εισαγγελέας εκτίθεται, υπάρχουν διαβαθμίσεις για να κλείνουν στόματα»
Απουσιάζει από την οικία του στο Πισσούρι 45χρονος (pic)
Καμπανάκι CPT για τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές και κρατητήρια-Όσα καταγράφονται στην έκθεση
Επιβεβαιώνει τις μπάλες με τα κινητά η Διεύθυνση Φυλακών-Διαψεύδει τον εντοπισμό ναρκωτικών
Υπεραμύνεται των αποφάσεων της για Κατσουνωτό η Εισαγγελία-Αντεπιτίθεται στην Αρχή, ενοχλημένη με τις επικρίσεις
H ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τα απειλητικά email στα σχολεία