Κλειστοί πολυσύχναστοι δρόμοι σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο λόγω εργασιών

Προς αποφυγήν ταλαιπωρίας των πολιτών η Αστυνομία, σε ανακοίνωσή της ενημερώνει το κοινό ότι στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, από τα μεσάνυχτα εκτελούνται εργασίες στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου του Νοσοκομείου σε μήκος 1,5χλμ περίπου, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 10 το βράδυ απόψε. Οι εργασίες θα επηρεάσουν την κυκλοφορία με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό, ενώ η έξοδος από τον κόμβο του Νοσοκομείου προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα είναι κλειστή. Οι οδηγοί από τον Κάθετο δρόμο προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λεμεσό να χρησιμοποιούν την οδό Πάφου – Λεωφόρο Μακεδονίας.

Την ίδια στιγμή, στην επαρχία Λευκωσίας, συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι τις 4 το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο δρόμος και οι δύο συμβολές θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου παρακείμενων οδών.

Επίσης, σήμερα, μεταξύ των ωρών 06:30 - 18:00, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή με Λόρδου Βύρωνος, στο κέντρο της Λευκωσίας, θα διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης αγωγού Υδατοπρομήθειας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία από τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή προς το κέντρο, θα διοχετεύεται διαμέσου της Λόρδου Βύρωνος και από τη Λόρδου Βύρωνος προς τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή διαμέσου της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη.

Δειτε Επισης

«Μαζεύτηκαν 40 άτομα με ρόπαλα και επιτέθηκαν σε μία ειρηνική εκδήλωση»-Η θέση των πρασίνων για τα επεισόδια
Οικονομικές διαφορές πίσω από τα μαχαιρώματα στο Δάλι-Ανακρίθηκαν τρία πρόσωπα
Έκλεψε 2,400 ευρώ από ταμειακή πρακτορείου στοιχημάτων-Τον αναζητά η Αστυνομία (pic)
Κλειστά το βράδυ τμήματα αυτοκινητοδρόμων Λεμεσού-Λευκωσίας και Λευκωσίας-Aκακίου
Πιέσεις Κυβέρνησης για απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκύπριων-Την Τετάρτη η «επιβολή ποινής»
Συνελήφθη ο 41χρονος που καταζητείτο για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας-Ανακρίθηκαν άλλοι δύο
Νέοι ισχυρισμοί ψευδοκράτους για τους πέντε Ελληνοκύπριους-«Εισήλθαν παράνομα στη "τδβκ"»
«Στερείται έννομου συμφέροντος να αμφισβητεί την απόφαση»-Πού στηρίζεται η ένσταση Πολυβίου για Βαρωσιώτου
Πώς απαντά στην έκθεση της ΕΕ για τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές ο Χαρτσιώτης-Παραπέμπει στη δημιουργία νέων πτερύγων
Αντιπαράθεση Ελλάδας και Τουρκίας για τα θαλάσσια πάρκα-Τα επόμενα βήματα της Άγκυρας