Στο πλευρό του  Λιλλήκα για την απόπειρα εξαγοράς του ο Αναστασιάδης- «Σοβαρή καταγγελία»

Την φωνή του με αυτή του Γιώργου Λιλλήκα, για το θέμα της προσπάθειας εξαγοράς του για να αποσύρει την υποψηφιότητα του, ένωσε επί της ουσίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Νίκος Αναστασιάδης.
 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε   πως η καταγγελία Λιλλήκα είναι από μόνη της σοβαρή  και  υπενθύμισε πως δεν είναι μόνο ο κ Λιλλήκας που κάνει τέτοιου είδους καταγγελίες, αναφερόμενος και στον πρόεδρο του ΕΛΑΜ.
 
Είναι  αδιανόητο είπε, κάποιοι να ζητούν να αντικατασταθεί ένας υπουργός που έβγαλε selfie και όταν αναφερόμαστε «ίσως στην πλέον ανάρμοστη πολιτική συμπεριφορά να προσποιούνται ότι δεν συμβαίνει τίποτα».
 
Προχωρώντας μάλιστα και ένα βήμα πάρα πέρα σε σχέση με τις φωνές για παραίτηση του Υπουργού Εσωτερικών ο  Νίκος Αναστασιάδης, είπε πως με την λογική κάποιων θα πρέπει και να διοριστεί και υπηρεσιακός Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 
 
Το απόσπασμα της συνέντευξης Αναστασιάδη είναι χαρακτηριστικό.
 

 


 
  
 

Δειτε Επισης

Περιουσιακό και λειτουργία Μονής Απ. Βαρνάβα στο επίκεντρο της συνάντησης Προέδρου και Επ. Κοινοτήτων Σαλαμίνας
Ολοκλήρωσε τη θητεία του ως Πρέσβης της Ελλάδας ο Παπαμελετίου-«Θα συνεχίσω να στηρίζω την Κύπρο»
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και ακινητοποιημένα οχήματα στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν υποστατικά
Καταζητείται 23χρονος για σοβαρά ποινικά αδικήματα στη Λάρνακα (pic)
Καταζητεί τον 60χρονο Θεοδώρου η Αστυνομία-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ερωτήματα Άλμα μετά την αθώωση της Ζαννέτου-«Το κράτος δικαίου λειτουργεί με τη δέουσα αμεροληψία;»
Η φωτογραφία του Πολωνού καθηγητή λίγο πριν τη δολοφονία-Την τράβηξε η πρώην σύζυγος
Προειδοποιούν για black out μετά από ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος λόγω καύσωνα τα κόμματα
Πρόσαψε κατηγορίες στους Ε/κ το ψευδοκράτος, ζήτησε να παραμείνουν υπό κράτηση άλλες οκτώ ημέρες
Κριτική Ερχιουρμάν σε Τατάρ για Κυπριακό-«Απουσία ουσιαστικής προόδου στα ΜΟΕ»