Κέρδισαν τον Δίπλαρο οι κόρες του Χριστόφια

 
Μετά την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και την επίσημη γραπτή απολογία του κ. Ευθύμιου Δίπλαρου, βουλευτή ΔΗΣΥ ενώπιον του Δικαστηρίου, εκφράζουμε την ηθική ικανοποίησή μας για την αποκατάσταση της αλήθειας, αναφέρεται σε γραπτή  δήλωση της Χριστίνας και της Μαριάννας Χριστόφια σχετικά με την αγωγή δυσφήμισης κατά του κ. Δίπλαρου.
 
`Όλοι γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια, η διαβολή, το ψέμα και η λάσπη εναντίον του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και της οικογένειας μας, με στόχο να πληγεί το ΑΚΕΛ δεν είχε προηγούμενο. Η μέθοδος που επέλεξε το κόμμα του κ. Δίπλαρου, ο ΔΗΣΥ, να ασκήσει αντιπολίτευση και μετέπειτα να ασκεί πολιτική, είτε επίσημα είτε ακόμα περισσότερο ανεπίσημα μέσω ψιθύρου και λάσπης, έθιξε και αμφισβήτησε την εντιμότητα, τιμιότητα, ήθος και χαρακτήρα μας εμάς ως άτομα, την οικογένεια μας και ακόμα περισσότερο το κόμμα μας το  ΑΚΕΛ, σε πολλές περιπτώσεις` προστίθεται.
 
Στη γραπτή δήλωση αναφέρεται επίσης ότι "σε ό,τι μας αφορά, είμαστε και παραμένουμε περήφανες για το βίο και πολιτεία μας, για την κοινωνικοπολιτική μας δράση μέσα από τις γραμμές του τιμημένου ΑΚΕΛ υπηρετώντας έντιμα την αλήθεια και την τάξη μας, όσο καλύτερα μπορούμε προς όφελος των εργαζομένων και του λαού μας".
 
Να θυμίσουμε ότι η επίμαχη δήλωση είχε γίνει κατά την τηλεοπτική εκπομπή του Μega «Νέα Μέρα» στις 20 Μαρτίου 2013 όπου ο βουλευτής του ΔΗΣΥ είχε υποστηρίξει δημόσια ότι «η κόρη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό πριν 4 μήνες».
 
Μετά την αγωγή των αδελφών Χριστόφια, ο Ευθύμιος Δίπλαρος κατέθεσε επίσημη απολογία στο δικαστήριο στην οποία αποδεχόταν ότι η επίμαχη δήλωσή του «ήταν ψευδής, αναληθής, εντελώς ατεκμηρίωτη και εσφαλμένη αφού δεν βασιζόταν σε υπαρκτά γεγονότα». Στην απολογία του, μάλιστα, δήλωνε ότι δεν είχε πρόθεση ή σκοπό να θίξει ή να αμφισβητήσει την εντιμότητα, τιμιότητα, ήθος και χαρακτήρα της Χριστίνας Χριστόφια και Μαριάννας Χριστόφια και οι σχετικές δηλώσεις στις οποίες προέβη δεν αποτελούσαν παρά δηλώσεις ατυχείς και λανθασμένες.
 

Δειτε Επισης

Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου