Χειροπέδες σε 31χρονο ύποπτο ληστή περιπτέρων στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 31χρονου βάσει Δικαστικού εντάλματος, προχώρησαν το πρωί σήμερα, μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, σε σχέση με δύο διερευνώμενες υποθέσεις ληστείας που διαπράχθηκαν στις 5 και στις 8 Ιανουαρίου, 2018, σε δύο περίπτερα στην Λεμεσό.

Η πρώτη ληστεία διαπράχθηκε τα ξημερώματα  της 5η Νοεμβρίου, σε περίπτερο στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστο πρόσωπο, το οποίο είχε καλυμμένο το κεφάλι του με κουκούλα, εισήλθε εντός περιπτέρου στη Λεμεσό και υπό την απειλή μαχαιριού, κατάφερε και απέσπασε μικρό χρηματικό ποσό, καθώς επίσης και 4 κούτες τσιγάρα.

Η δεύτερη ληστεία διαπράχθηκε, στις 8 Νοεμβρίου, σε περίπτερο στη Λεμεσό . Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, δύο κουκουλοφόροι, εισήλθαν στο περίπτερο και με την απειλή μαχαιριού, απέσπασαν από το ταμείο του περιπτέρου χρηματικό ποσό καθώς και αριθμό λαχείων και ποσότητα καπνικών προϊόντων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 

Δειτε Επισης

Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες η κράτηση του Αζέρου που συνελήφθη για κατασκοπεία και τρομοκρατία
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά έξω από τη Ναύπακτο–Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις, επιστρέφουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι
Ουκρανικό F-16 συνετρίβη την ώρα που αναχαίτιζε ρωσικούς πυραύλους-Νεκρός ο πιλότος
Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στην Κρήτη
Υπ.Γεωργίας: Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα προτεραιότητα για Κυβέρνηση
Κυρώσεις της Ουάσινγκτον για τη φερόμενη χρήση χημικών όπλων στον εμφύλιο στρατού-παραστρατιωτικών
Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία-Γιατί το ζευγάρι των κατηγορουμένων έπεσε στα μαλακά
ΓΔ ΔΟΑΕ: «Το Ιράν θα μπορούσε να ξαναρχίσει να εμπλουτίζει ουράνιο εντός μηνών»
Εθελόντρια πυροσβέστης παρασύρθηκε από όχημα την ώρα κατάσβεσης φωτιάς στην Ελλάδα
Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για συμφωνία της ΕΕ με τον Τραμπ για τους δασμούς