Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου εμπρηστές πυρπόλησαν δυο οχήματα στη Λεμεσό

«Υπερωρίες» και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς φαίνεται πως δούλεψαν εμπρηστές στην Λεμεσό αφού λίγο πριν την έλευση του χρόνου, πυρπόλησαν δυο οχήματα.

Συγκεκριμένα, η ώρα 22.32 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα σταθμευμένα σε στεγασμένο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην οδό Ιωάννη Δραγούμη, στον Άγιο Ιωάννη, στη Λεμεσό.

Ένα όχημα μάρκας ΤΟΥΟΤΑ RAV4 κάηκε ολοσχερώς, και το όχημα μάρκας MERCEDES COMPRESOR έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Από την πυρκαγιά ζημιές έπαθε και η βαφή του χώρου στάθμευσης της πολυκατοικίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Δειτε Επισης

Παίρνει μέτρα το Υπ. Μεταφορών μετά το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-Ζητά συνδρομή Ε.Ε. και ενισχύει τεχνικούς ελέγχους
Στο εδώλιο για τα μαχαιρώματα στο Πισσούρι και η σύζυγος του 53χρονου-Κατηγορούνται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης
Αντισυνταγματικός ο Νόμος για υποχρεωτική τοποθέτηση χρονομέτρου σε κάμερες-«Θα επιφέρει πρόσθετες δαπάνες και χρεώσεις»
Αναζητεί δύο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Συμπλοκή και πετροπόλεμος στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα-Τραυματίστηκε 18χρονος, ζημιές σε όχημα
Καταχωρήθηκε η ένσταση στην αίτηση για αναστολή της απόφασης για απόλυση Βαρωσιώτου
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 74χρονου, επηρεάστηκαν άλλα δύο αυτοκίνητα-Εντοπίστηκε δοχείο με εύφλεκτη ύλη
Θετικό βήμα μεν, ελλιπές δε το κουμπί πανικού-«Για ένα θύμα που κινδυνεύει, κάθε δευτερόλεπτο μετρά»
Αντίποινα ψευδοκράτους για σφετεριστές; Κατηγορούν τους πέντε Ε/κ για κατασκοπία, τους συνδέουν με κατασκευαστικές εταιρείας
Δημοσιεύει βίντεο το ΔΡΑΣΙΣ από την παρέμβαση ΜΜΑδίτη για μη κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους-Αντίδραση από ΕΛΑΜ