Φαίδωνος: Πρέπει να γίνει πολλή δουλειά για το σκάνδαλο με τις τ/κ περιουσίες

Το επόμενο διάστημα πρέπει να γίνει πολλή δουλειά σε σχέση με το σκάνδαλο που αφορά τη διαχείριση τουρκοκυπριακών περιουσιών, δήλωσε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο κ. Φαίδωνος είπε πως θα πρέπει να διωχθούν ποινικά τόσο όσοι διέπραξαν ποινικά αδικήματα, όσο και όλοι όσοι διέπραξαν πειθαρχικά αδικήματα καθώς και όσοι έχουν φοροδιαφύγει.

Ανέφερε ακόμα πως πρέπει να αποδώσουν στο κράτος τα οφειλόμενα και να διωχθούν όλοι ανεξαίρετα οι παρανομούντες που έχουν εμπλακεί στο σκάνδαλο.

Ο κ. Φαίδωνος, παρατηρώντας πως δεν έχουν γίνει ακόμη πολλά πράγματα επί της ουσίας, σημείωσε ότι, παρά ταύτα, καταγράφεται η βούληση για να γίνουν. 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Παίρνει μέτρα το Υπ. Μεταφορών μετά το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-Ζητά συνδρομή Ε.Ε. και ενισχύει τεχνικούς ελέγχους
Στο εδώλιο για τα μαχαιρώματα στο Πισσούρι και η σύζυγος του 53χρονου-Κατηγορούνται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης
Ο χάρτης με τα θαλάσσια πάρκα στην Ελλάδα-Έντονη αντίδραση από Άγκυρα, απαντά με δικά της έργα
Τελετή επαναπατρισμού οστών 16 Ελλαδιτών ηρώων της ΕΛΔΥΚ που έπεσαν στην εισβολή-«Η Κύπρος σας ευγνωμονεί»
Αντισυνταγματικός ο Νόμος για υποχρεωτική τοποθέτηση χρονομέτρου σε κάμερες-«Θα επιφέρει πρόσθετες δαπάνες και χρεώσεις»
Αναζητεί δύο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Οι διάλογοι των αστυνομικών της ΕΛΑΣ που διακινούσαν ναρκωτικά-«Θέλω 10k, μετά θα παίξουμε εμείς μπάλα»
Τα πήρε όλα πάνω του ο 35χρονος για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-«Ήθελα να λυτρώσω την οικογένεια μου»
ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Μπαγκλαντές σε σχολείο-Ένας νεκρός
Συμπλοκή και πετροπόλεμος στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα-Τραυματίστηκε 18χρονος, ζημιές σε όχημα