Αντίδραση ΠΑΣΥΔΥ για τις βομβιστικές επιθέσεις σε δεσμοφύλακες – Αναμένει διώξεις…

Η ΠΑΣΥΔΥ με ανακοίνωσή της καταδικάζει "με τον πιο έντονο τρόπο" την έκρηξη βόμβας έξω από την οικία δεσμοφύλακα μέλους της, στον Άγιο Δομέτιο.

"Ταυτόχρονα, η Οργάνωσή μας ζητά από τις αρμόδιες αρχές επείγουσα διερεύνηση και εντοπισμό των δραστών και αναμένει τη δίωξη των βομβιστών και την επιβολή παραδειγματικών ποινών για τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες, που για ακόμα μια φορά στοχεύουν σε εκφοβισμό δημόσιων λειτουργών που έχουν την ευθύνη της διαφύλαξης της δικαιοσύνης και της τήρησης της δημόσιας τάξης", προστίθεται.
 
Η ΠΑΣΥΔΥ διαβεβαιώνει τα μέλη της ότι "παραμένει σθεναρός φρουρός των δικαιωμάτων τους και ιεραρχεί στις προτεραιότητές της τη διασφάλιση ομαλών συνθηκών για την αποτελεσματική και απρόσκοπτη επιτέλεση του έργου τους. Κατά συνέπεια συμμερίζεται τον προβληματισμό και τις ανησυχίες τους, γιατί το συγκεκριμένο περιστατικό είναι το ενδέκατο στη σειρά που επισυμβαίνει κατά την τελευταία τριετία και μόλις το πρώτο δύο μήνες μετά το περιστατικό Ιουνίου, με εμπρησμό οχημάτων μέλους της", αναφέρεται.
 
Η ΠΑΣΥΔΥ κρίνει οποιεσδήποτε εγκληματικές ενέργειες αυτής της μορφής απαράδεκτες και καταδικαστέες και απαιτεί άμεσα από τους φορείς του Κράτους να προχωρήσουν στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την πρόληψη και καταστολή των αντικοινωνικών αυτών φαινομένων.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ταυτόχρονες τρεις εστίες πυρκαγιάς στην επαρχία της Πάφου-Στη μάχη δύο εναέρια μέσα (pics)
Υφυπουργός Καινοτομίας: Το 2026 έρχεται το 112, η Κυβέρνηση εντόπισε τα προβλήματα και τις αδυναμίες
Η Χαμάς απορρίπτει τις δηλώσεις Τραμπ μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη Γάζα
Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που ηχούν οι καμπάνες για εκκένωση της Λόφου
Τραγωδία σε αγώνα ράλι στη Γαλλία-Αυτοκίνητο κατέπεσε πάνω σε θεατές, δύο νεκροί
Σοκάρει η γυναίκα που ο γερανός έπεσε στο σπίτι της-«Ήμουν μέσα, θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί...»
Εκτόξευση βλήματος από το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζα-Ένδεκα νεκροί
Πρόθεση Νομικής Υπηρεσίας για διαγραφή των εξώδικων σε πολίτες που μετέβησαν στη φονική πυρκαγιά
Ενώπιον Υπουργικού τα πρώτα σχέδια αποζημιώσεων-Αρχές Αυγούστου κατακυρώνεται η προσφορά για σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης
Συναγερμός στην Αμμόχωστο-Τηλεφώνημα για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε υποστατικά και δημόσιους χώρους