Άφαντος ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε στον θάνατο τον 33χρονο Παναγιώτη

Ο 33χρονος ποδηλάτης Παναγιώτης Χατζηνικόλα, είναι το θύμα νέου θανατηφόρου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο δευτερεύων οδικό δίκτυο της Επαρχίας Λεμεσού, με την αστυνομία να αναζητεί τον οδηγό οχήματος, που εγκατέλειψε τη σκηνή.
 
Σύμφωνα με την τροχαία Λεμεσού, τον άτυχο 33χρονο εντόπισε λίγο μετά τις 6 το πρωί γυναίκα που περνούσε από την περιοχή, παρά το φράγμα Καντού, και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, ενώ στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
 
Από τις εξετάσεις εντοπίστηκε κτύπημα από αυτοκίνητο στο πίσω μέρος του μοτοποδηλάτου, που είχε ως αποτέλεσμα, ο 33χρονος να εκσφενδονιστεί, να κτυπήσει βίαια σε μεταλλικό κιγκλίδωμα και να τραυματιστεί θανάσιμα.
 
Η αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού και καλεί οποιονδήποτε μπορεί να δώσει στοιχεία που να οδηγούν στην ταυτότητα του οδηγού που εγκατέλειψε τη σκηνή, όπως επικοινωνήσει με τη γραμμή του πολίτη στο 1460 ή στα τηλέφωνα 112 και 199.
 
Η τροχαία Λεμεσού σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Επισκοπής συνεχίζουν τις εξετάσεις.
Εγκατάλειψη σκηνής τροχαίου υπήρξε εξάλλου και χθες βράδυ, όταν γύρω στις 19.15, αυτοκίνητο κτύπησε μοτοποδήλατο που οδηγούσε 61χρονος.
 
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Σταύρου Στυλιανίδη και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 61χρονου, ο οποίος υπέστη κάταγμα σπονδύλου.
 
Η αστυνομία διενεργεί εξετάσεις για εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή.
 
Ο άτυχος Παναγιώτης καταλείπει σύζυγο και ένα δίχρονο παιδί.
 
 
 

Δειτε Επισης

Τι είναι ο εντερόκοκκος που εντοπίστηκε στα νερά στη Λεμεσό-Σε ετοιμότητα οι Αρχές
Σύλληψη 37χρονου στη Λευκωσία με διαρρηκτικά εργαλεία, μαχαίρι και ναρκωτικά
Τον ανέκοψαν για έλεγχο και τον έπιασαν με 20 κιλά αδασμολόγητου καπνού και 7,000 ευρώ
Έσπρωξε αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο και τον έριξε από τη μοτοσικλέτα-Συνελήφθη 24χρονος
Επεισοδιακή καταδίωξη 24χρονου μοτοσικλετιστή-Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με όχημα
Παρανάλωμα του πυρός όχημα στη Λακατάμια-Ψάχνουν τα αίτια οι Αρχές
Έκλεψε τα κλειδιά από ξεκλείδωτο όχημα, εισήλθε σε οικία και τους λήστεψε-Άρπαξε μέχρι και ηλεκτρικό σκούτερ
Από κατηγορούμενος στην υπόθεση Μεταξά… ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής-Προκλητικοί διορισμοί ΑΑΔΙΠΑ, αποκαλυπτική έρευνα
Οι λόγοι που μετατέθηκαν στην ΚΥΠ οι πέντε ΣΥΟΠ-«Δεν λαμβάνουν οποιαδήποτε οικονομικά ή άλλα ωφελήματα»
Χαμένοι στις διαδικασίες για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Από το 2013 οι πρώτες αναφορές και 12χρόνια μετά ακόμη ψάχνουμε