Στο Νοσοκομείο 30χρονος μετά από θαλάσσιο ατύχημα στη Λεμεσό

Ατύχημα με τραυματισμό 30χρονου Kitesurfer σημειώθηκε χθες το απόγευμα λίγο πριν τις 5μμ μπροστά από το σημείο ΛΕΜ5( Santa Barbara ) περιοχή Αμαθουντας.
 
Λόγω των σφοδρών ανέμων, ο χειριστής του σκάφους που βρισκόταν σχετικά κοντά στην ακτή, έχασε τον έλεγχο και εκσφενδονίστηκε από την θάλασσα προς την ξηρά, σε απόσταση περίπου 50 μέτρων, με αποτέλεσμα την βίαια πρόσκρουση του σε ξύλινο φράκτη παραθαλάσσιου σπιτιού, ακολουθούμενη με πτώση στον πεζόδρομο της περιοχής.
 
Οι Ναυαγοσώστες του σημείου προσέτρεξαν στην σκηνή ακινητοποιώντας, και ενθαρρύνοντας τον τραυματία, να παραμείνει ακίνητος.
 
Στην συνέχεια του παρείχαν τις πρώτες Βοήθειες όπως εφαρμογή αυχενικού κολάρου, χορήγηση νοσοκομειακού οξυγόνου και περιποίηση των πολλαπλών εκδορών που έφερε σε αρκετά μέρη του σώματος μέχρις ότου το ασθενοφόρο καταφθάσει στην σκηνή.
 
Τελικά ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν νοσοκομείο Λεμεσού όπου και νοσηλεύεται.
 

Δειτε Επισης

Παριστάνουν λειτουργούς της Τράπεζας και επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Ζητά δημόσια συγνώμη από Κυβέρνηση και παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το Volt-«Πλήρης αποτυχία πρόληψης»
Θλίψη στην ΕΔΕΚ για τον θάνατο του Άρη Μαυροσκούφη
Εντόπισαν χειροβομβίδα σε καλοκαιρινό υποστατικό στην Αγία Νάπα-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (pics)
Ταυτόχρονες τρεις εστίες πυρκαγιάς στην Πάφο-Σε απόσταση 200 μέτρα η μία από την άλλη (pics)
Υφυπουργός Καινοτομίας: Το 2026 έρχεται το 112, η Κυβέρνηση εντόπισε τα προβλήματα και τις αδυναμίες
Η Χαμάς απορρίπτει τις δηλώσεις Τραμπ μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη Γάζα
Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που ηχούν οι καμπάνες για εκκένωση της Λόφου
Τραγωδία σε αγώνα ράλι στη Γαλλία-Αυτοκίνητο κατέπεσε πάνω σε θεατές, δύο νεκροί
Σοκάρει η γυναίκα που ο γερανός έπεσε στο σπίτι της-«Ήμουν μέσα, θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί...»