Νεκρός βρέθηκε ο τουρίστας που είχε χαθεί από την Τρίτη στην Σκιάθο

Τραγικό επίλογο είχε η αναζήτηση ενός 49χρονου τουρίστα στη Σκιάθο, που χθες το βράδυ αποφάσισε να πάει για ψαροντούφεκο, ενώ στην περιοχή επικρατούσε άστατος καιρός.

Ύστερα από μεγάλη κινητοποίηση του Λιμεναρχείου Σκιάθου με πλωτά μέσα και εθελοντές, εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του Κάστρου η σορός του 49χρονου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν έπειτα από επικοινωνία της αδερφής του τουρίστα με τις Αρχές του νησιού. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 49χρονος βούτηξε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα στην περιοχή Λιγαριές, στα βόρεια του νησιού.

Ο 49χρονος, που ζούσε στη Μεγάλη Βρετανία, είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές στην Σκιάθο και ήταν αλβανικής καταγωγής.
 

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Τούρκος βίασε γυναίκα σε παραλία στην Ελλάδα-Το αποτύπωμα που τον πρόδωσε
Κατέληξε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο στη Λάρισα
Η Ελλάδα καταδίκασε στα Ηνωμένα Έθνη την επίθεση στη Δαμασκό
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις