Τζιωνής: «Αποκτήσαμε όλους τους πρώτους στόχους μας»

Πεπεισμένος ότι η Ομόνοια κτίστηκε σε γερά θεμέλια και όπως διοίκηση και τεχνική ηγεσία επιθυμούσε, εμφανίστηκε ο πρόεδρος των "πρασίνων", Αντώνης Τζιωνής σε δηλώσεις του στο OMONOIA PREMIUM.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τζιωνή

«Φαίνεται ότι χτίζεται εκείνο που όλοι προσδοκούσαμε, η ομάδα θα είναι δυνατή, θα ανταποκριθεί και ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά για μια καλή αρχή και να φτάσουμε στους στόχους μας» είπε αρχικά ο κ. Τζιωνής

Για τις μεταγραφές που έγιναν
«Αυτός ήταν ο στόχος, προσεκτικά να γίνουν οι κινήσεις. Επικεντρωθήκαμε να αποκτήσουμε τους πρώτους στόχους, το πετύχαμε σχεδόν στην ολότητα και αυτός μας ικανοποιεί. Αναμένουμε τα παιχνίδια για να φανεί η δουλειά που έγινε».

Το μήνυμα ας προς τον κόσμο
«Να στηρίξουν την προσπάθεια, να κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους, να φθάσουμε τον στόχο των 7 χιλιάδων διαρκείας και να μας ακολουθήσουν στο γήπεδο».