Συμφωνία Υπ. Παιδείας για διακίνηση μαθητών με κινητικές αναπηρίες στα Δημοτικά Σχολεία της Λευκωσίας

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού υπέγραψε σήμερα συμφωνία με την Κapnos Airport Shuttle για την διακίνηση μαθητών με κινητικές αναπηρίες στα δημοτικά σχολεία της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί δημοσιογραφική διάσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, μετά από πρωτοβουλία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης η οποία έχει στόχο την άμεση και απρόσκοπτη διακίνηση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες χωρίς διακρίσεις.
 
Στη διάσκεψη παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κώστα Καδή καθώς και υπογράφηκε η συμφωνία με την ανάδοχο εταιρεία Κapnos Airport Shuttle.
 
Ο Υπουργός συνεχάρη τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Μορφάκη Σολομωνίδη αλλά και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Λευκωσίας για την προσπάθεια αυτή η οποία θα εφαρμοστεί σε αρχικό στάδιο πιλοτικά σε επηρεαζόμενα Δημοτικά Σχολεία της Λευκωσίας.
 
Μετά το πέρας της διάσκεψης έγινε παρουσίαση και επίδειξη των λεωφορείων τα οποία είναι πλήρως προσβάσιμα για άτομα με κινητικές αναπηρίες.
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πιστεύει πως θα καταφέρουν να «αποκρούσουν» τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ-Νέοι ισχυρισμοί περί «τρομοκρατίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Κινητοποίηση καταδίκης έξω από το fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Μαραθώνια επικοινωνία Τραμπ με Πούτιν-Έκανε λόγο για «ειλικρινή και χρήσιμη» συνομιλία ο Ρώσος Προέδρος
Ετοιμάζεται εγχειρίδιο καλής πρακτικής για ΜΜΕ με λεξιλόγιο για χρόνιες παθήσεις
Σε εφαρμογή η διαλειτουργικότητα του «Ψηφιακού Πολίτη» και του «Gov.gr Wallet»
Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Βλέπει πρώτα Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν-Την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη
Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και Βάσεων για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Παρουσιάστηκε η πρόταση νόμου για φορολόγηση υπερκερδών από ΑΠΕ-«Θα συνεχίσουν οι υψηλές τιμές στο ρεύμα»