Απίστευτη η προσέλευση κόσμου στο φετινό Cyprus Comic Con

Η φετινή έκθεση Cyprus Comic Con 2017 ήταν αδιαμφισβήτητα από τις πιο πετυχημένες εκθέσεις που έχουν στηθεί από τους διοργανωτές τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η έκθεση φέτος είχε στηθεί στους χώρους της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης ώστε να χωρέσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.
Και αυτό έγινε! Χιλιάδες κόσμος αψηφώντας την ζέστη παρευρέθηκε εκεί για να ζήσουν την μοναδική εμπειρία που προσφέρει η έκθεση.

Οι επισκέπτες της φετινής έκθεσης της ποπ κουλτούρας είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ζωντανά τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών ανάμεσα στους καλύτερους παίχτες της Κύπρου, να παρακολουθήσουν ταινίες από νέους καλλιτέχνες της εγχώριας αγοράς αλλά και ξένους έχοντας τη δυνατότητα να τους γνωρίσουν από κοντά.

Ίσως από τις πιο δυνατές στιγμές της έκθεση, είναι η συνάντηση με τους Ειδικούς προσκεκλημένους. Ηθοποιοί όπως το γνωστό «βουνό» από την τηλεοπτική σειρά Games Of Thrones τράβηξε την μεγαλύτερη προσοχή μιας και η σειρά έχει σταθερά φανατικό κοινό.

Επίσης, εκεί παρευρέθηκαν για να μιράσουν αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν οι ηθοποιίοι, Gerald Home, Μίλτος Γερολέμου αλλά και καλλιτέχνες κόμικ όπως οι Chris Achilleos και Liam Shalloo. Για τους φαν των Cosplayers στην έκθεση δεν έλειψαν οι Calypsen Cosplay, NightCold Créations και Alex Reiss.
Αρκετοί από τους παρευρισκόμενουσες δεν έχασαν την ευκαιρία και ντυμένοι όπως ακριβώς και οι αγαπημένοι ήρωες κινουμένων σχεδίων, κινηματογραφικών έργων και σειρών αλλά και ήρωες από κόμικς Ο διαγωνισμός του Cosplay όμως αφορούσε μόνο όσους είχαν ένα χειροποίητο αντικείμενο στη στολή τους. Την τελευταία ημέρα έλαβε χώρα η παρέλαση όπου αποφασίστηκε ο νικητής του διαγωνισμού Cosplay.
Αποκορύφωμα του διημέρου της ποπ κουλτούρας ήταν το After party. Ένα πάρτι γεμάτο μουσική από συγκροτήματα του νησιού αλλά και Djs κρατώντας τον κόσμο μέχρι τις πρωινές ώρες στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης.
 
Φωταγράφος: by Emma Louise Charalambous

Δειτε Επισης

«Κόμβος αλληλεγγύης για τον κόσμο η Κύπρος»-Τιμήθηκε η επέτειος της ένταξης στην ΕΕ
Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
Η ανακοίνωση του ΡΙΚ για το θάνατο της Γεωργίας Ψαριά-«Φωτεινός χαρακτήρας»
LIVE: Σε εξέλιξη η εκδήλωση για την επέτειο της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ παρουσία της Φον ντερ Λάιεν
Έσβησε για πάντα το χαμόγελο της δημοσιογράφου Γεωργίας Ψαριά…
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό
Νέα βίντεο από την έφοδο της Αστυνομίας στο πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ-Ο απολογισμός των ζημιών
Πολιτική κρίση στη Γεωργία μετά την άγρια καταστολή της διαδήλωσης κατά του «ρωσικού νόμου»
Επανέλαβε στήριξη της ΕΕ για λύση του Κυπριακού η Φον ντερ Λάιεν-«Έχετε γίνει ευρωπαϊκό επίκεντρο»
Μάχη για τη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα