Ρέει το κρασί, συνεχίζεται η Γιορτή στη Λεμεσό

Συνεχίζεται κι απόψε  στον Δημόσιο Κήπο της Λεμεσού  η Γιορτή του Κρασιού η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στις 7 και 30 το βράδυ στο χώρο του Δημοτικού Κουκλοθεάτρου το Θέατρο Σκιών του Γιάννη Πάφιου θα παρουσιάσει την κωμωδία «Ο Καραγκιόζης Φούρναρης στη γιορτή του Κρασιού».

Στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Κηποθέατρο το Θέατρο Γέλιου θα παρουσιάσει  την κυπριακή κωμωδία «Με τη Βούλα του Μουχτάρη».
Την ίδια ώρα στο γήπεδο Αντισφαίρισης οι  ταχυδακτυλουργοί Χαράλαμπος, Ανδρέας και Νικόλας Λιοτατής θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα μαγείας.  

Στις 9 μπροστά από το Βρακά η Χορωδία «Αρίονες» θα παρουσιάσει τραγούδια του κρασιού. Κι όπως κάθε βράδυ οι επισκέπτες της Γιορτής θα έχουν την ευκαιρία να περιδιαβούν τα περίπτερα, να χορέψουν στο πατητήρι, να απολαύσουν τους εκλεκτούς μεζέδες και να πιουν κρασί, που προσφέρουν εν αφθονία  τα οινοποιεία που μετέχουν στη Γιορτή. 
 

Δειτε Επισης

Ανατρέπουν την κατάσταση τα σωματεία για τις οφειλές-Αγωνία για τις τελικές αποφάσεις με φόντο τα κριτήρια
Η ακουστική αναπηρία δεν θεωρείται μόνιμη για τα ιατροσυμβούλια-Σωρεία καταγγελιών σε ΚΥΣΟΑ
Κατασχέθηκαν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες από την τουριστική περιοχή Παραλιμνίου
Ανάγκη υποστήριξης σχολείων διαπιστώθηκε στο πλαίσιο έργου για τα Ελληνικά στο δημοτικό
Διάκριση τα υψηλά ασφάλιστρα για οδηγούς άνω των 70-«Κανένα στοιχείο που να δικαιολογεί αυτή την αντιμετώπιση»
Σκόνη την Τετάρτη, εκτεταμένες βροχές και καταιγίδες Παρασκευή-Πτώση της θερμοκρασίας
Αναβλήθηκε για τις 15 Μαΐου η «εκδίκαση» της υπόθεσης αλλαγών σε «πειθαρχικό κανονισμό» στα κατεχόμενα
Συνεχίζεται η αγωγή Τατάρ κατά Γενί Ντουζέν-Διεκδικεί δύο με πέντε εκατομμύρια ο τ/κ ηγέτης
Πυρά ΔΗΣΥ σε Υπουργείο Μεταφορών για την απόσυρση αιτήσεων Σχεδίου Χορηγίας Ηλεκτρικών και plug-in οχημάτων
Μειώθηκαν τα εργατικά ατυχήματα στην Κύπρο-Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση