Τραγωδία στην Ελλάδα: Προσπάθησε να την πνίξει προκαλώντας της σοβαρή βλάβη στο εγκέφαλο

Η Ειρήνη δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή - Τα σοβαρότερα τραύματα της τα είχε προκαλέσει ο 55χρονος πατέρας της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Τραγική κατάληξη είχε η ιστορία με την 17χρονη από την Πετρούπολη, η οποία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που την εξέτασε, τραυματίστηκε βαρύτατα από τον πατέρα της Τετάρτη.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής η άτυχη Ειρήνη δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή που έδινε εδώ και πέντε 24ωρα στο Θριάσειο Νοσοκομείο. Πλέον θα διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της 17χρονης.
Το μέγεθος της τραγωδίας αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς ο οποίος εξήγησε μιλώντας στο protothema.gr ότι το σοβαρότερο πρόβλημα το προκάλεσαν τα δολοφονικά χτυπήματα του πατέρα της με μαχαίρι. Ο κ. Καλογριάς επισήμανε στο protothema.gr ότι τα τραύματα της Ειρήνης ήταν αμυντικά που σημαίνει ότι το 17χρονο κορίτσι πάλεψε με τον πατέρα του προσπαθώντας να αποφύγει το θάνατο.

«Η κοπέλα δεν είχε σημάδια από τη φωτιά. Ό,τι συνέβη ήταν από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Φαίνεται  ότι ο άνθρωπος αυτός προσπάθησε να την στραγγαλίσει και την ώρα που το έκανε αυτό της έκλεισε το στόμα και τη μύτη, πράγμα που της δημιούργησε σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο» δήλνωε στο protothema.gr  ο ιατροδικαστής  που την εξέτασε.

Όσο για τον 55χρονο πατέρα, νοσηλεύεται τραυματισμένος αλλά όχι σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Το χρονικό του δράματος
Όλα ξεκίνησαν λίγο  μετά τις 10.30 το πρωί της Τετάρτης, όταν η πυροσβεστική ενημερώθηκε ότι έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Κύπρου, 52 στην Πετρούπολη.

Στο χώρο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα απεγκλωβίζοντας χωρίς τις αισθήσεις τους έναν 55χρονο και τη 17χρονη κόρη του. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτό που προβλημάτισε τις Αρχές και άρχισε να εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο του εγκλήματος ήταν το γεγονός ότι η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε με αίματα στο πρόσωπο και πληροφορίες ήθελαν τον πατέρα να την έχει τραυματίσει και στη συνέχεια να βάζει φωτιά στο διαμέρισμα που διέμεναν.
 
Οι μαρτυρίες των γειτόνων
Οι γείτονες που τούς ζούσαν καθημερινά ανέφεραν ότι από το διαμέρισμα άκουγαν καθημερινά φωνές και τσακωμούς, κάνοντας λόγο για ενδοοικογενειακά προβλήματα.

Χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία έμενε κοντά στο σπίτι. Όπως ανέφερε οι καβγάδες ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και μάλιστα κάποιος -χωρίς να μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για τον 50χρονο- απειλούσε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα.  Η ίδια τόνισε πως οι ίδιοι έλεγαν ότι έχουν ενημερώσει την αστυνομία πως έχουν προβλήματα.
 

Δειτε Επισης

Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα
Νεαρή κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 48χρονο στην Ελλάδα-Την χτύπησε και την παράτησε στον δρόμο
Άγρια συμπλοκή στις φυλακές στο Ναύπλιο-Επτά συλλήψεις και πέντε τραυματίες
Η περιγραφή της 18χρονης υπαλλήλου καφέ στη Νέα Ιωνία που παρενόχλησε θαμώνας-«Είπε έχει εμμονή μαζί μου»
Εκδίδουν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Μοσχούρη-Στο Ντουμπάι ο εκτελεστής «Έντικ»
«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες»-Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του «Θαμνάκια»
Πήγε να διασκεδάσει σε κλαμπ με όπλο γεμάτο σφαίρες στην Ελλάδα-Συνελήφθη από την Αστυνομία
Το παρελθόν του «Θαμνάκια» στην Greek Mafia, η εμμονή με την γυμναστική και το τελευταίο Πάσχα
Στο Βατικανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα για την κηδεία του πάπα Φραγκίσκου