Χωρίς άδειες ο 19χρονος οδηγός που παρέσυρε πεζό στη Λεμεσό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, 76χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική τροχαία σύγκρουση που συνέβη το πρωί σήμερα, στην Λεμεσό.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 9π.μ., στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α΄, στην περιοχή ποταμού Γερμασόγειας, στην Λεμεσό, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, συγκρούστηκε με το μπροστινό του μέρος και παρέσυρε τον 76χρονο, ο οποίος διασταύρωνε πεζός το δρόμο από δεξιά προς αριστερά σύμφωνα με την πορεία του πιο πάνω αναφερόμενου αυτοκινήτου.

Ο 76χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά τραύματα και εισήχθηκε διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε 20χρονη στη θέση του συνοδηγού, ενώ στα πίσω καθίσματα επέβαινε 19χρονος.

Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δεν είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.

Η Αστυνομία προχώρησε γύρω στις 1.35μ.μ., στη σύλληψη του 19χρονου οδηγού βάσει Δικαστικού εντάλματος για διερευνώμενη υπόθεση αμελούς οδήγησης, οδήγησης χωρίς άδεια οδηγού και οδήγησης χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.

Ο 19χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας στη σκηνή, η 20χρονη προέβαλε ισχυρισμούς για τις συνθήκες της οδικής τροχαίας σύγκρουσης, οι οποίοι, μετά από εξετάσεις που διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι δεν ευσταθούν.  
   
Η Αστυνομία προχώρησε γύρω στις 1.40μ.μ. και στη σύλληψη της 20χρονης συνοδηγού βάσει Δικαστικού εντάλματος για διερευνώμενη υπόθεση ψευδούς πληροφορίας στην Αστυνομία και για το ότι αυτή επέτρεψε στο 19χρονο να οδηγήσει το αυτοκίνητο της χωρίς αυτός να κατέχει άδεια οδήγησης και χωρίς αυτός να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου.

Ο 19χρονος και η 20χρονη τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.         

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της τροχαίας σύγκρουσης.
   
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας αναγνώρισε καταζητούμενο και προχώρησε σε σύλληψή του
Στο μυαλό του Πούτιν-Γιατί ανακοίνωσε τώρα την εκεχειρία των τριών ημερών
Φως στα αίτια θανάτου του 17χρονου θα δώσει η νεκροτομή-Πάει Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης
Πώς περνούν οι καρδινάλιοι τις ημέρες τους πριν το Κονκλάβιο-Τα λικέρ από το μίνι μπαρ και τα κόλπα
Η εξήγηση πίσω από το σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο που προκάλεσε μπλάκ άουτ σε Πορτογαλία και Ισπανία
Πρωτοφανές μπλακ άουτ παρέλυσε Ισπανία και Πορτογαλία-Πού έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση
Στους 65 οι νεκροί από τη φονική έκρηξη στο Μπαντάρ Αμπάς
Εντοπίστηκε η 16χρονη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στη Λεμεσό
Κατάφεραν να εξαπατήσουν εταιρεία στη Λεμεσό και να αποσπάσουν πάνω από 640 χιλ. ευρώ
Καταγγελίες ΤΟΜ για παράνομη μεταφορά επιβατών από αεροδρόμιο Λάρνακας και λιμάνι Λεμεσού