Τι έδειξε η νεκροτομή για τον άτυχο Πάρη που σκοτώθηκε λίγο μετά τα γενέθλια του

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου φοιτητή που ξεψύχησε τα ξημερώματα της Κυριακής στα συντρίμμια του οχήματος στο οποίο επέβαινε με φίλη του, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα ευρήματα της ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου, ο θάνατος του 22χρονου Πάρη οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση που υπέστη από τραύμα στο κεφάλι. Η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 22χρονης θα διενεργηθεί όταν ο πατέρας της ο οποίος διαμένει στο εξωτερικό θα φθάσει στην Κύπρο.  
 
Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3 και 30 τα ξημερώματα ενώ οι δυο φίλοι επέστρεφαν στα σπίτια τους, το όχημα τους προσέκρουσε βίαια σε σταθμευμένο όχημα. 
 
Στη συνέχεια, αφού έπεσε σε χωμάτινο παγκέτο του δρόμου, κτύπησε διαδοχικά πρώτα σε δένδρο, σε παρακείμενο τοίχο πολυκατοικίας και στη συνέχεια σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από την πολυκατοικία.
 
Αποτέλεσμα, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών και οι δυο 22χρονοι να ξεψυχήσουν στην άσφαλτο.
 
Ο Πάρης και η Έλενα από τη Λάρνακα, ήταν φίλοι και φοιτητές στον Πανεπιστήμιο Κύπρου και το μοιραίο βράδυ γιόρταζαν με φίλους τα γενέθλια του άτυχου 22χρονου.
 
 
Ωστόσο, 3μιση ώρες μετά αφότου έκλεισε τα 22 του χρόνια, η μοίρα έπαιξε στους δυο φίλους άσχημο παιχνίδι.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, αιτία του δυστυχήματος ήταν η υπερβολική ταχύτητα ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι τελικά οδηγός του οχήματος ήταν η 22χρονη Έλενα.  
 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της ΕΔΕΚ στον Κωστή Ευσταθίου-«Έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος»
Με μηνύματα ενότητας και συμπόρευσης εξήγγειλε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μάριος Χαννίδης
Σκληρό μπρα ντε φερ με δασμούς-Απειλές και… υποχωρήσεις από Τραμπ και Σι, τα εκατέρωθεν μηνύματα
Ψάχνει 38χρονο για διαρρήξεις κατοικιών και κλοπές η Αστυνομία στη Λεμεσό (pic)
Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία για τους πυροβολισμούς κατά 31χρονου-Καταζητείται 33χρονος
Το φρικτό τέλος Ουκρανής δημοσιογράφου από Ρώσους-Της έβγαλαν τα μάτια, τον εγκέφαλο και τον λάρυγγα
Καταζητείται 43χρονος στην Πάφο για σοβαρά αδικήματα-Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του (pic)
Κατέθεσαν γονείς θυμάτων και Αστυνομία-Στην ακίδα ΤΟΜ, Υπουργείο και εταιρείες
Την Παρασκευή καταθέτει πρόταση για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Ευσταθίου-«Θα ανοίξουμε δρόμο για όλους»
Από ομοεθνείς του 23χρονου η επίθεση κατά του ντελιβερά στη Λεμεσό