Τι έδειξε η νεκροτομή για τον άτυχο Πάρη που σκοτώθηκε λίγο μετά τα γενέθλια του

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου φοιτητή που ξεψύχησε τα ξημερώματα της Κυριακής στα συντρίμμια του οχήματος στο οποίο επέβαινε με φίλη του, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα ευρήματα της ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου, ο θάνατος του 22χρονου Πάρη οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση που υπέστη από τραύμα στο κεφάλι. Η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 22χρονης θα διενεργηθεί όταν ο πατέρας της ο οποίος διαμένει στο εξωτερικό θα φθάσει στην Κύπρο.  
 
Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3 και 30 τα ξημερώματα ενώ οι δυο φίλοι επέστρεφαν στα σπίτια τους, το όχημα τους προσέκρουσε βίαια σε σταθμευμένο όχημα. 
 
Στη συνέχεια, αφού έπεσε σε χωμάτινο παγκέτο του δρόμου, κτύπησε διαδοχικά πρώτα σε δένδρο, σε παρακείμενο τοίχο πολυκατοικίας και στη συνέχεια σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από την πολυκατοικία.
 
Αποτέλεσμα, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών και οι δυο 22χρονοι να ξεψυχήσουν στην άσφαλτο.
 
Ο Πάρης και η Έλενα από τη Λάρνακα, ήταν φίλοι και φοιτητές στον Πανεπιστήμιο Κύπρου και το μοιραίο βράδυ γιόρταζαν με φίλους τα γενέθλια του άτυχου 22χρονου.
 
 
Ωστόσο, 3μιση ώρες μετά αφότου έκλεισε τα 22 του χρόνια, η μοίρα έπαιξε στους δυο φίλους άσχημο παιχνίδι.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, αιτία του δυστυχήματος ήταν η υπερβολική ταχύτητα ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι τελικά οδηγός του οχήματος ήταν η 22χρονη Έλενα.  
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: H στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπά σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Ισραήλ
Πρόεδρος: Οι εξελίξεις στη Μ. Ανατολή θα επηρεάσουν το πώς Κύπρος και Ελλάδα προσεγγίζουν την κατάσταση
Καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στη Δαμασκό ο Κόμπος-Ζήτησε αποκλιμάκωση στον πόλεμο, δείχνοντας τη διπλωματία
Πάνω από 5.000 φωτογραφίες είχε βγάλει στη Σούδα ο Αζέρος-Έστελνε το υλικό μέσα από ειδικό λογισμικό
Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή στο επίκεντρο της Συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ
Πώς έγινε η τρομοκρατική επίθεση με δεκάδες νεκρούς στη Δαμασκό-Ανάμεσα στα θύματα και παιδιά
NBC News: Το Ιράν απείλησε τον Τραμπ με τρομοκρατικές επιθέσεις στις ΗΠΑ πριν πλήξει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις
Συνολικά είκοσι μία ειδικές πτήσεις από Λάρνακα-Συνεχίζονται και οι αφίξεις σκαφών από το Ισραήλ
Καίει το Τμήμα Δασών η έκθεση Ελεγκτικής για Ακάμα-Χάθηκε εγγυητική ενός εκατομμυρίου, αυξήθηκε κατά 135% το κόστος
Διασώθηκαν Ισραηλινοί που επέβαιναν σε σκάφος που έφυγε από την Κύπρο-Αποκοιμήθηκε ο καπετάνιος