Συγχαρητήρια Αναστασιάδη σε Μέρκελ για τη νίκη CDU

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε χθες συγχαρητήρια επιστολή στην Άγκελα Μέρκελ για τη νίκη της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης και της Χριστιανοσοσιαλιστικής Ένωσης στις ομοσπονδιακές εκλογές στη Γερμανία.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συγχαίρει την κα. Μέρκελ για τη νίκη της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης και της Χριστιανοσοσιαλιστικής Ένωσης στις εκλογές που διεξήχθηκαν στις 24 Σεπτεμβρίου 2017.
 
«Καθόσον το αποτέλεσμα των εκλογών ανοίγει τον δρόμο για την τέταρτη σας θητεία ως Καγκελάριου της Γερμανίας μετά τον σχηματισμό νέας Κυβέρνησης, εκφράζω την ισχυρή μου δέσμευση να συνεχίσω να εργάζομαι μαζί σας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων σε όλους τους τομείς και για την αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων εντός της ΕΕ μέσω της προώθησης των κοινών δημοκρατικών αρχών και αξιών μας. Εύχομαι τα καλύτερα για την προσωπική σας υγεία και οικογενειακή ευτυχία», αναφέρει ο Πρόεδρος.

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο ο Δένδιας-Βλέπει Πάλμα και μετά Χριστοδουλίδη-Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις
Πρόταση νόμου για ρύθμιση των προεκλογικών δημοσκοπήσεων ενώπιον της Βουλής
Στην πολυμερή στράφηκε η προσοχή-Στόχος η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία
Ενημερώθηκε από ΠτΔ για το Κυπριακό ο ΔΗΣΥ-Στηρίζει κάθε θετική προσπάθεια, προτάσσει τον ρεαλισμό
Επανέρχεται ο πρώην «πρέσβης» της Τουρκίας στα κατεχόμενα Αλί Μουράτ Μπαστσερί
Απάντηση Ερχιουρμάν σε Τατάρ για Κυπριακό-«Για δεκαετίες συζητά την ομοσπονδία η τ/κ πλευρά»
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στις 14 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Ν. Χριστοδουλίδης: Η ΚΔ έτοιμη να συμβάλει στην επίτευξη κοινών ευρωπαϊκών αμυντικών στόχων
Ο Μπέλερης πρότεινε για αντιπρόεδρο Επιτροπής τον Φειδία-Ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων
Έληξαν οι έρευνες σε τρία τεμάχια της ΑΟΖ-Δεν κατέδειξαν εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα