Απήγαγε και κρατούσε κλειδωμένη για τρεις ημέρες 29χρονη στην Πάφο

Συνελήφθη στις 14:00 το μεσημέρι 22χρονος από χωριό της Λεμεσού σε σχέση με υπόθεση απαγωγής και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 29χρονης από την Πάφο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα αδικήματα καταγγέλθηκαν από την παραπονούμενη στις 21 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της παραπονούμενης, ο 22χρονος φέρεται να την είχε περιορισμένη σε σπίτι της Κάτω Πάφου από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου.
 
Η Αστυνομία μετά την καταγγελία ξεκίνησε εντατικές έρευνες για την σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος ανακρινόμενος  αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση και έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Δειτε Επισης

Πετρελαιοφόρα εκτρέπονται από τα Στενά του Ορμούζ–Τι ζητά το Ιράν από τον Πούτιν και τι συζήτησαν οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ
Δίωρη απροειδοποίητη απεργία πραγματοποίησαν οι οδηγοί λεωφορείων στη Λάρνακα
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χίος–Αλλεπάλληλα 112, σχεδόν 200 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες
Σεισμική δόνηση στην Κύπρο-Έγινε αισθητή στη Λάρνακα
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από την οικία της στην Πάφο
Η απόφαση των ΗΠΑ να συμμετέχουν στις επιθέσεις ανέβασαν τις τιμές του πετρελαίου
Μονή Σινά και επίθεση σε εκκλησία στη Δαμασκό στο επίκεντρο της Συνόδου-Τρεις ανακοινώσεις, ούτε λέξη για Τυχικό
Τροχαίο ατύχημα στον περιμετρικό δρόμο Τσερίου-Όχημα αναποδογυρίστηκε
Προωθεί ποινικές διώξεις για τα €25 εκατομμύρια εταιρείας Αμπράμοβιτς ο Έφορος Φορολογίας
Μειωμένες ποσότητες νερού στη Λευκωσία λόγω εργασιών-«Αποφύγετε τη σπατάλη για να διατηρηθεί η επάρκεια»