Νεκρός ο άτυχος ψαράς που αγνοείτο στη Λεμεσό – 3 μέρες μετά εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ψάρεμα για τον 67χρονο που αγνοείται από προχθέςτο απόγευμα στην θαλάσσια περιοχή του Κόλπου της Λεμεσού όπου μετέβη για ψάρεμα και δεν επέστρεψε ποτέ.
 
Ο άτυχος 67χρονος εντοπίστηκε πριν από λίγο 500 μέτρα ανοικτά της θαλάσσιας περιοχής Αμαθούντας και στο σημείο έσπευσαν μέλη της λιμενικής όπου ανέσυραν στη στεριά το άψυχο σώμα του άτυχου ψαρά.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο νεκρός αναγνωρίστηκε από τον γιο του. Πρόκειται  για τον 67χρονο ερασιτέχνη ψαρά Λευτέρη Κιντήρο, που είχε  αναφερθεί από τους οικείους του ως ελλείπον πρόσωπο, από το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία η σορός έχει επιθεωρηθεί κι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Υπενθυμίζεται πως σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, εντόπισε ακυβέρνητη το βράδυ της Παρασκευής τη βάρκα του αγνοούμενου ψαρά, η μηχανή του οποίου βρισκόταν σε λειτουργία ενώ σε αυτήν εντοπίστηκαν προσωπικά αντικείμενα του 67χρονου.

Δειτε Επισης

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για το θάνατο του 46χρονου-Περιμένουν απαντήσεις από τη νεκροτομή
Δύο καταγγελίες στην Αστυνομία για σεξισμό-Βελτιώθηκε η θέση της Κύπρου
Σε 46χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στη Λεμεσό-Απουσίαζε από την εργασία του για μέρες
Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας στη Λεμεσό-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Το βάρος στις επιστημονικές εξετάσεις για τα αίτια θανάτου του 17χρονου-Λήφθηκαν δείγματα από τη σορό
Μειώθηκαν οι θάνατοι από τροχαία δυστυχήματα κατά 8,1% στην Κύπρο το 2023
Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λεμεσό-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά, συνελήφθησαν έξι πρόσωπα
Υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Σιά-Προκλήθηκε από εξοστρακισμό βλήματος κατά τη διάρκεια βολής
Καταγγελία Οδυσσέα στην Αρχή κατά της διαφθοράς για το κέντρο δεξιώσεων
Παραδέχθηκαν ενοχή οι δύο Ουγγαρέζες για υπόθεση σφετερισμού Ε/Κ περιουσιών-Στις 9 Μαϊου η ποινή τους