Ο παραγωγός πορνό που μπαινοβγαίνει στην Αρχιεπισκοπή και η οργή του Προκαθήμενου (vid)

Σάλος μετά τις αναφορές του Δημάρχου Πάφου στην εκπομπή  «Χωρίς Περιστροφές» του Σίγμα σε σχέση με επενδυτή της Γεροσκήπου ο οποίος «μπαινοβγαίνει στην Αρχιεπισκοπή».  

Ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ότι ο εν λόγω επενδυτής «δημιούργησε χρήματα μέσα από την παραγωγή ταινιών ερωτικού περιεχομένου» τονίζοντας πως ο συγκεκριμένος μπαινοβγαίνει στην Αρχιεπισκοπή.

«Μας τον πολυδιαφημίζουν και μας ταλαιπωρούν με την ανάπτυξη και με αυτόν τον κύριο εδώ και τέσσερα χρόνια αλλά κανείς δεν φρόντισε να μας πει ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι από τη βιομηχανία του πορνό που έφτιαξε τα λεφτά του την ίδια ώρα που μπαινοβγαίνει μέσα στην Αρχιεπισκοπή.»

Ο Αρχιεπίσκοπος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Δήμαρχου στην μεσημβρινή εκπομπή του Σίγμα, ανέφερε ότι «δεν φοβάμαι ούτε την προβολή, ούτε τη δημοσιότητα, ούτε τους δημοσιογράφους ούτε το Δήμαρχο Πάφου».

«Δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια στη δημόσια αντιπαράθεση και θα το αφήσω ως εδώ» ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος, ενώ ανέφερε ότι «όλα αυτά είναι προστυχιές».  

Η δημοσιογράφος της εκπομπής αντιδρώντας στις αναφορές του Αρχιεπισκόπου περί «προστυχιές» ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ενώ στη συνέχεια ο Προκαθήμενος της εκκλησίας της έκλεισε το τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο

Δειτε Επισης

Ο Δήμος Λευκωσίας πήρε το κτήριο στέγασής του, ανέφερε το Σωματείο Εικαστικών Καλλιτεχνών
«Ακλόνητη» υποστήριξη της Άγκυρας στα «δύο κράτη»-Κατηγορίες Γιλμάζ για τις διώξεις σφετεριστών
Οι θάνατοι των βρεφών της Ειρήνης την έφεραν κοντά με τη μητέρα του Παναγιώτη-Πέθανε λίγο μετά από έντονο καβγά τους
«Δεν υπάρχει αίτημα έκδοσης για τον Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, ήταν κοινοποίηση», ισχυρίζεται το «υπεξ»
Ικανοποίηση Δήμου Στροβόλου για ανταπόκριση Κυβέρνησης σε προτάσεις του
Στα «χέρια» της Αντιτρομοκρατικής η βόμβα στον Πρετεντέρη-Είχαν χαρτογραφήσει τον χώρο
Διεθνής επιχείρηση κατά της σωματεμπορίας-Μικρά παιδιά μεταξύ των 1194 θυμάτων
Σημαντικό βήμα για αυτονομία θεωρούν οι ΕΟΑ τη ρύθμιση που ψήφισε η Βουλή
Ανοικτός κλιματιζόμενος χώρος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου
Εγκρίθηκαν από τη Βουλή οι κανονισμοί για τη διάθεση γης για πανεπιστήμια