Συνεχίζεται το “σίριαλ” του Εκλογοδικείου Λεμεσού

Συνεχίζονται σήμερα ενώπιον του Εκλογοδικείου στη Λεμεσό οι καταθέσεις μαρτύρων, που κλήθηκαν από τη Νομική Υπηρεσία στο πλαίσιο εξέτασης της εκλογικής αίτησης για επανακαταμέτρηση των ψήφων των δημοτικών εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου 2016, στο Δήμο Λεμεσού.
 
Στην προηγούμενη δικάσιμο τη δική τους μαρτυρία γύρω από την εκλογική διαδικασία, έδωσαν τρεις προεδρεύοντες σε εκλογικά τμήματα στο Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Λύκειο Αγίου Νικολάου και στο Θέκλειο Γυμνάσιο.
 
Και οι τρεις  ανέφεραν ενώπιον του Εκλογοδικείου, πως η εκλογική διαδικασία είχε διεξαχθεί ομαλά και δεν υπήρξαν ενστάσεις ως προς τον χειρισμό των αμφισβητούμενων ψηφοδελτίων.
 
Συνολικά 11 μάρτυρες θα  καταθέσουν από πλευράς των καθ` ων η αίτηση, καθώς και εκπρόσωπος της Κεντρικής Υπηρεσίας Εκλογών.  
 
Μετά από συνεννόηση με τις δυο πλευρές, επόμενες δικάσιμοι, πλην της σημερινής, έχουν οριστεί η  25η και η 28η Σεπτεμβρίου, ως επίσης και η 4η και 6η Οκτωβρίου. Όλες οι ακροάσεις αρχίζουν στις 10.30, ενώ η τελική απόφαση του Εκλογοδικείου αναμένεται να εκδοθεί προς το τέλος Οκτωβρίου.

Δειτε Επισης

Απαντά σε Ανόλικ ο Στεφάνου-«Το ΑΚΕΛ είναι απέναντι σε ιδεολογήματα μισάνθρωπα, δεν δέχεται καμιά κριτική το Ισραήλ»
Για «παραπλανητική εκστρατεία» στην Κύπρο με αναφορές σε αρχηγό κόμματος κάνει λόγο Πρέσβης του Ισραήλ
Διαβουλεύσεις Κυβέρνησης με ΗΕ για καθορισμό ημερομηνίας της πολυμερούς κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου
Για «μαξιμαλιστικές διεκδικήσεις» Ελλάδας-Κύπρου κάνει λόγο η Τουρκία με φόντο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Πρώτες πράξεις Βουλευτικών στον ΔΗΣΥ-Συνάντηση με υποψήφιους… υποψήφιους και κατευθυντήριες γραμμές
Προτάσεις νόμου για αλλαγές στις δημοσκοπήσεις από Γιακουμή-Εισηγείται να σταματούν ένα μήνα πριν τις εκλογές
Η Κύπρος επιβεβαιώνει την δέσμευσή της στον Χάρτη OHE
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη ο Χριστοδουλίδης-Προετοιμασία πριν την διευρυμένη
Σκληρή κριτική Ερχιουρμάν σε Τατάρ-«Πλήγμα στο κύρος του θεσμού του Τ/κ ηγέτη η θητεία του»
Με την νέα ηγεσία της ΕΔΕΚ συναντήθηκε ο Πρόεδρος ΔΗΠΑ