Τους λήστεψε, ανέσυρε σπαθί και μετά… καταδίωξε πολίτη

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.45μ.μ., σήμερα, στην πόλη Λεμεσού, 34χρονος εισήλθε σε κατάστημα όπου παρέλαβε προϊόντα τα οποία μετέφερε στον πάγκο του ταμείου προσποιούμενος πως προτίθεται να τα αγοράσει. Στην προσπάθεια της 51χρονης ιδιοκτήτριας του καταστήματος να χρεώσει τα προϊόντα, ο 34χρονος άρπαξε τα προϊόντα και τράπηκε σε φυγή.

Ταυτόχρονα εισήλθε στο κατάστημα ο 54χρονος συνιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος αντιλήφθηκε το περιστατικό και στην προσπάθεια του να ανακόψει εντός του καταστήματος τον 34χρονο, ο τελευταίος του επιτέθηκε με αποτέλεσμα ο 54χρονος να πέσει στο έδαφος.

Ο 34χρονος ανέσυρε σπαθί απειλώντας με αυτό τον 54χρονο, ενώ στη συνέχεια ο 34χρονος κυνήγησε εκτός του καταστήματος άλλο πολίτη, ο οποίος είχε εισέλθει στο κατάστημα για να βοηθήσει.

Ο 34χρονος στη συνέχεια μετέβηκε πεζός στην οικία του, ενώ άλλος πολίτης παρακολούθησε διακριτικά τις κινήσεις του.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στην οικία του 34χρονου, όπου εντόπισαν τον ίδιο. Μετά από έρευνα στην οικία, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και κατάσχεσαν τα προϊόντα που είχαν κλαπεί από το πιο πάνω κατάστημα καθώς και το πιο πάνω αναφερόμενο σπαθί.

Εναντίον του 34χρονου εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου ο 34χρονος συνελήφθη γύρω στις 6.05 το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 54χρονος συνιδιοκτήτης του καταστήματος μετά την επίθεση που δέχτηκε, μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του και κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία.

 Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

Δειτε Επισης

Eτοιμότητα της Λευκωσίας να συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στη Χίο
Χάθηκαν τα ίχνη της 27χρονης Κατερίνας Χρυσοστόμου
Χείμαρρος και αποκαλύψεις από Αθανασίου για την υπόθεση Θανάση-Ποιους έδειξε για ποινικές διώξεις
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από την οικία της στην Πάφο
Τροχαίο ατύχημα στον περιμετρικό δρόμο Τσερίου-Όχημα αναποδογυρίστηκε
Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια πίσω από τη φωτιά στο σκάφος στη μαρίνα Λάρνακας
Κοινοί παρονομαστές στο modus operandi των συλληφθέντων για τρομοκρατία σε Κύπρο και Ελλάδα-Αυξημένα μέτρα
Χειροπέδες σε 35χρονη που πιάστηκε με ναρκωτικά στην οικία της-Κατέγραφε παράνομα δημόσιο χώρο
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Καταγγελίες πολιτών για μη αντικατάσταση ελαττωματικών αερόσακων-Ζητά ενημέρωση από εταιρείες το ΤΟΜ