Πολύνεκρο τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους (pics)

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τρεις άνθρωποι, εκ των οποίων οι δύο 22 και 28 ετών, έχασαν τη ζωή τους και μία 18χρονη κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά. Τα τέσσερα άτομα επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μ. Ανδρόνικου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι οι δύο μοτοσικλέτες κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το τροχαίο προκλήθηκε όταν ένα ΙΧ ανέκοψε την πορεία των δύο μηχανών.
Η σύγκρουση ήταν μοιραία. Οι τέσσερις αναβάτες προσγειώθηκαν στο πεζοδρόμιο και την άσφαλτο. Οι δύο αναβάτες της πρώτης μηχανής σκοτώθηκαν ακαριαία. Ο οδηγός της δεύτερης μηχανής και η συνεπιβάτιδά του μεταφέρθηκαν σοβαρότατα τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Ο νεαρός οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά από τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Η νεαρή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο πυροσβεστικά οχήματα, σταθμοί της Τροχαίας και αρκετοί αστυνομικοί που απέκλεισαν το σημείο του συμβάντος. Οι εικόνες που αντίκρισαν ήταν ανατριχιαστικές. Οι αναβάτες της πρώτης μηχανής κείτονταν νεκροί. Ο οδηγός της δεύτερης μηχανής, παρά το ότι είχε διαμελιστεί, είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε με τους αστυνομικούς αλλά και με περαστικούς που έσπευσαν να βοηθήσουν.
Οι δύο αναβάτες που σκοτώθηκαν ακαριαία ήταν πατέρας και γιος. Στην δεύτερη μηχανή επέβαινε έναν νεαρό ζευγάρι. Στο ΙΧ που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τουριστών από την Τσεχία, το οποίο μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη και θα κατευθυνόταν για την Χαλκιδική. Ο 67χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δειτε Επισης

Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο
Εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη-Εθνικιστικά σύμβολα, σιδηρογροθιές και όπλα (pics)
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στον Κασσελάκη για παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες
Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στο Παγκράτι-Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα
Συνελήφθη ο 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με τα εκρηκτικά στη Θεσσαλονίκη
Γνώριζαν οι Αρχές ότι ο γιος είχε κακοποιήσει τον ηλικιωμένο αλλά η γραφειοκρατία τον άφησε να τον σκοτώσει
Ισόβια και επιπλέον 19 χρόνια η ποινή στον 19χρονο για τον θάνατο του Λυγγερίδη
«Σκοτεινό» το παρελθόν του πατροκτόνου της Αμφιλοχίας-Είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ για υπόθεση βιασμού
Φιντάν: Η Τουρκία δεν θα θέσει ποτέ σε κίνδυνο τα συμφέροντά της σε αν. Μεσόγειο-Αιγαίο
Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη