Απήγαγαν και ξυλοφόρτωσαν 36χρονο στην Πάφο – «Φόντο» οικονομικές διαφορές

Yπόθεση  μαχαιροφορίας , απαγωγής , συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης , απειλή και βιαιοπραγίας εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 23:45 χθες βράδυ έξω από περίπτερο στην οδό Ακαμαντίδος στην Πάφο δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι βρίσκονταν τραυματισμένος ένας άνδρας.

Στο μέρος μετέβη η Αστυνομία όπου διαπιστώθηκε πως πρόκειται για αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Πάφου με καταγωγή από την Ρουμανία, ηλικίας 36 ετών.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο. Ο 36χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι υπέστη οίδημα ρηνός και κατάγματα στην περιοχή και ακολούθως κρατήθηκε στο χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείου για περαιτέρω νοσηλεία .

Σε κατάθεση που έδωσε στις ανακριτικές αρχές ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου , τον παρέλαβε ο πρώην συγκάτοικος του επίσης από την Ρουμανία και τον επιβίβασε σε όχημα στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο πρόσωπα με σκοπό να συζητήσουν κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Σε κάποια στιγμή τον επιτέθηκαν και τον κτύπησαν με γροθιές και τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν.

Στην συνέχεια σύμφωνα με την καταγγελία του 36χρονου τον μετέφεραν στο διαμέρισμα του όπου τον ξανακτύπησαν και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.
 
Για την υπόθεση το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου αναζητεί τρία πρόσωπα και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συνελήφθη Αζέρος ιρανικής καταγωγής στην Κρήτη-Φωτογράφιζε τις αεροναυτικές βάσεις στη Σούδα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με Ιράν
Απέναντι στην Τουρκία πέντε αραβικές χώρες για τη στάση της για Κυπριακό στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας
Χειροπέδες σε 35χρονη που πιάστηκε με ναρκωτικά στην οικία της-Κατέγραφε παράνομα δημόσιο χώρο
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Σε κλίμα αντιπαράθεσης η συνεδρία ΣΑ-«Όταν ο κόσμος βρέθηκε στο χείλος της αβύσσου, οι ΗΠΑ έκαναν το βήμα μπροστά»
Η πρώτη δήλωση Χαμενεΐ μετά τις αμερικανικές επιδρομές στο Ιράν-«Η τιμωρία συνεχίζεται»
Στους 22 οι νεκροί από την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό-Σκηνές χάους, επιρρίπτεται στον ISIS η ευθύνη
LIVE: Εν αναμονή των αντιποίνων του Ιράν στις ΗΠΑ-Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του Τραμπ
Σκέψεις για δημιουργία ιστοσελίδας που θα συγκεντρώνει όλο τον δημόσιο τομέα και ενισχύει τη «Διαφάνεια»