Έριξε πυροβολισμούς για να διώξει ακτιβιστές των αμπελοπουλιών στο Παραλίμνι

Γύρω στα 50 με 60 άτομα συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ έξω από τον κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Αμμοχώστου, διαμαρτυρόμενα για τη δράση στην περιοχή αλλοδαπών μελών ξένης οργάνωσης για την προστασία των πτηνών.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 9.30 χθες το πρωί τέσσερα  μέλη της οργάνωσης  CABS ( Committee Against Bird Slaughtering)  δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 22 χρόνων από τη Βρετανία και δύο άντρες ηλικίας 39 και 45 χρόνων από την Ιταλία  βρίσκονταν σε αγροτική περιοχή στο Παραλίμνι, όπου εντόπισαν αριθμό ξόβεργων τοποθετημένα σε δένδρα σε μη περιφραγμένο περιβόλι. Στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν το χώρο, σύμφωνα με την καταγγελία, δέχθηκαν απειλές από άντρα, ο οποίος αφού τους  ζήτησε να απομακρυνθούν από την περιοχή πήρε το κυνηγετικό του όπλο και έριξε αριθμό προειδοποιητικών πυροβολισμών στον αέρα.
 
Όπως αναφέρει η Αστυνομία, από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 50χρονου εστιάτορα από το Παραλίμνι, ο οποίος συνελήφθη  δέκα λεπτά πριν τις εννέα το βράδυ. Ανακρίθηκε γραπτώς και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένα κυνηγετικό όπλο και τέσσερα πλήρη φυσίγγια διαμετρήματος «12».
 
Μόλις έγινε  γνωστό  το περιστατικό και η σύλληψη του 50χρονου πολίτες μαζεύτηκαν έξω από τα Γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία και τη δράση ξένων ακτιβιστών στην περιοχή τους. Η διαμαρτυρία ωστόσο, έληξε ειρηνικά και χωρίς οποιοδήποτε επεισόδιο.
 

Δειτε Επισης

Νετανιάχου: Το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με Ιράν
Απέναντι στην Τουρκία πέντε αραβικές χώρες για τη στάση της για Κυπριακό στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Σε κλίμα αντιπαράθεσης η συνεδρία ΣΑ-«Όταν ο κόσμος βρέθηκε στο χείλος της αβύσσου, οι ΗΠΑ έκαναν το βήμα μπροστά»
Η πρώτη δήλωση Χαμενεΐ μετά τις αμερικανικές επιδρομές στο Ιράν-«Η τιμωρία συνεχίζεται»
Στους 22 οι νεκροί από την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό-Σκηνές χάους, επιρρίπτεται στον ISIS η ευθύνη
LIVE: Εν αναμονή των αντιποίνων του Ιράν στις ΗΠΑ-Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του Τραμπ
Σκέψεις για δημιουργία ιστοσελίδας που θα συγκεντρώνει όλο τον δημόσιο τομέα και ενισχύει τη «Διαφάνεια»
Αισιοδοξία για φρένο στην άνοδο τιμών στα καύσιμα λόγω πολέμου, αλλά έρχεται αύξηση έξι σεντ από πράσινη φορολογία
Καταγγελίες πολιτών για μη αντικατάσταση ελαττωματικών αερόσακων-Ζητά ενημέρωση από εταιρείες το ΤΟΜ