Ξόρκισε την κατάρα του "Γουέμπλεϊ" και πάει για πρόκριση η Τότεναμ
01:08 - 14 Σεπτεμβρίου 2017

Η Τότεναμ κατάφερε και ξόρκισε την κατάρα του «Γουέμπλεϊ», σε ένα υπέροχο παιχνίδι απέναντι στην Ντόρτμουντ (3-1) που είχε την ατυχία να έχει σε άσχημη μέρα τον τερματοφύλακα Μπούρκι, αλλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Ο Ελβετός γκολκίπερ κατάφερε να δεχθεί δύο γκολ από την κλειστή του γωνία στο πρώτο τέταρτο από Σον (4’) και Κέιν (15’) με την Ντόρτμουντ να ισοφαρίζει προσωρινά με απίστευτο γκολ του Γιαρμολένκο (11’) που ήταν το πρώτο του με την φανέλα της Μπορούσια.
Η ομάδα του Ποκετίνο έδωσε χώρο στους Γερμανούς, όμως ήταν κίνδυνος - θάνατος σε κάθε αντεπίθεση. Σε μία εξ’ αυτών ο Κέιν με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-1 (60’), με την Ντόρτμουντ να διαμαρτύρεται δικαίως για ακυρωθέν γκολ του Ομπαμεγιάνγκ λίγο αργότερα που υποδείχθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.
Η αποβολή του Βερτόνχεν λίγο πριν το φινάλε ήταν το μοναδικό μελανό σημείο για τους Λονδρέζους που κράτησαν το 3-1 ως το τέλος και έβαλαν από την πρώτη αγωνιστική θεμέλια πρόκρισης στην επόμενη φάση.
