Στο Νοσοκομείο με σπασμένα πόδια μοτοσικλετιστής στη Λάρνακα μετά από τροχαίο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύεται 49χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος τραυματίστηκε χθες το απόγευμα σε οδικό δυστύχημα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 16.30  77χρονος από τη Λάρνακα έκανε πισινή με το αυτοκίνητο του σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης της οικίας του, με πρόθεση να αναχωρήσει από το μέρος δια μέσω ανοικτού χωραφιού.
 
Ενώ ο άνδρας έκανε πισινή, εισήλθε μερικώς με το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία μοτοσικλέτας που οδηγούσε 49χρονος, ο οποίος ερχόταν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία με κατεύθυνση το Λύκειο Αγίου Γεωργίου.
 
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο 49χρονος να χάσει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, να ανατραπεί στην άσφαλτο και να τραυματιστεί.
 
Ο 49χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακα όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κάταγμα δεξιού γονάτου και κρατείται στο Ορθοπεδικό Τμήμα για παρακολούθηση.
 
Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
 
Την υπόθεση εξετάζει η Τροχαία Λάρνακας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ 
 

Δειτε Επισης

Προσπάθησε να φύγει από την Κύπρο με 170 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα-Συνελήφθη 37χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός σπέρνει τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου
Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Αυτοί εξακολουθούν να αναζητούνται από την Αστυνομία για το ξυλοδαρμό τουρίστα στην Αγία Νάπα (pics)
Κυκλοφορούσε με μαχαίρι και πλαστή ταυτότητα και δάγκωσε αστυνομικό για να ξεφύγει της σύλληψης
Αναζητείται από την Αστυνομία για κλοπή τσάντας που σημειώθηκε τον Απρίλιο (pics)
Χάθηκαν τα ίχνη 56χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Οδηγούσε κλεμμένο όχημα, προσπάθησε να διαφύγει της Αστυνομίας και προκάλεσε ατυχήματα 22χρονος
Έπιασε τιμόνι με επταπλάσια ποσότητα αλκοόλης από το επιτρεπτό όριο 36χρονος στην Αγία Νάπα
Επεισοδιακή καταδίωξη λαθροθηρών κατέληξε σε τροχαίο-Βρέθηκαν λαγοί, φυσίγγια και όπλο στην κατοχή τους