Γλίτωσαν τα χειρότερα στην Πάφο – Ξέχασαν μαγειρικό σκεύος στη φωτιά

Κλήση δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου στις 09:56 σήμερα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας Αntonia Court, στη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου.
 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και ο αξιωματικός υπηρεσίας με επιτελικό όχημα.
 
Με την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχε πυρκαγιά σε ανεπιτήρητο μαγειρικό σκεύος το οποίο ήταν πάνω σε αναμμένη μαγειρική συσκευή υγραερίου στη βεράντα του διαμερίσματος και κατασβέστηκε με χρήση τυλιχτήρα νερού.
 
Οι ζημιές προκλήθηκαν μόνο στο μαγειρικό σκεύος που ήταν στη βεράντα του διαμερίσματος, η οποία ήταν καλυμμένη.
 
Στο μεταξύ, οχήματα της Πυροσβεστικής και πυροσβεστικές ομάδες βρίσκονται στο μέρος της πρόκλησης της πυρκαγιάς που ξέσπασε την Κυριακή στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης για σκοπούς επιτήρησης.
 

Δειτε Επισης

Γιατί κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο Βοηθός Αρχηγός στη δίκη της Ζαννέτου-Τι κατέθεσε η Επίτροπος, ο αστυφύλακας και τα ευρήματα
Σε σοβαρή κατάσταση 54χρονη μετά από τροχαίο-Έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε γκρεμό
Ποινή φυλάκισης επτά ετών σε 30χρονο για 333 γραμμάρια κοκαΐνη και κάνναβης
Υπό τριήμερη κράτηση ο 41χρονος για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα
Πρόωρη εθελούσια αφυπηρέτηση και ασφάλιση αστυνομικών στο επίκεντρο συνάντησης Χαρτσιώτη-ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Κατέρρευσε μέρος υπό ανακαίνιση κτηρίου στη Λεωφόρο Μακαρίου-Γέμισε σκαλωσιές ο δρόμος (pics)
Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 78χρονος για τη δολοφονία του Σιαμπτάνη στην Τίμη
Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή μοτοποδηλάτου στη Γαλάτα (pic)
Ένοχοι πέντε για το μεγάλο κύκλωμα εικονικών γάμων στη Λάρνακα-Eνώπιον Επαρχιακού άλλοι 12
Αθώα από το Δικαστήριο η Ζαννέτου για το δείγμα αλκοόλης-Διασυνδέθηκε η αδυναμία παροχής με το άσθμα