Σαλος με τη φωτογραφία νεογέννητου πάνω σε μηχανή


Σάλος έχει προκληθεί στα κοινωνικά δίκτυα από τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας που απεικονίζει έναν άντρα σε μηχανάκι και πίσω μία γυναίκα κρατά ένα καλαθάκι με ένα μωρό.

Η επίμαχη φωτογραφία, τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία στο Facebook. Όπως διαβάζουμε στο κείμενο που τη συνοδεύει, ειδοποιήθηκε η αστυνομία αμέσως, αλλά εκείνη αρνήθηκε να επέμβει δηλώνοντας πως «δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Πάντως η φωτογραφία έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με κάποιους χρήστες κοινωνικών δικτύων να κατακεραυνώνουν τον οδηγό και τη γυναίκα που επιβαίνει στο μηχανάκι για ανεύθυνη συμπεριφορά και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, και άλλους να αναφέρουν ότι μπορεί απλά να επρόκειτο για κάποια ανάγκη.

Η καταγγελία που σαρώνει το facebook: 

«Tην Παρασκευή 08/09/2017 κοινοποιήθηκε η παρακάτω φωτογραφία. Η αστυνομία της Μυτιλήνης ειδοποιήθηκε κ η απάντηση τους ήταν «δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι»!

Εάν δεν μπορεί η αστυνομία ποιος μπορεί; κάποιος πρέπει να μάθει στον κάθε ανεύθυνο γονιό ότι η οδική συμπεριφορά τους μπορεί να είναι θανάσιμη. Απαράδεκτη η απάντηση από τις αρχές. Κοινοποιήστε μήπως τουλάχιστον έτσι ντραπούν οι γονείς και σταματήσουν να το κάνουν! Οι αρχές μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν κάτι ίσως να είναι αργά»!

Δειτε Επισης

Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Μυστήριο με το νεκρό κοριτσάκι σε παραλία στο Παλαιό Φάληρο-Η νεκροψία θα ρίξει φως στην υπόθεση
Το προκλητικό βίντεο που ανέβασε ο νεαρός πριν πάρει φοιτήτριες με οτοστόπ και σκορπίσει τον τρόμο στην Ελλάδα
Συνεχίζεται η μάχη με τις αδηφάγες φλόγες σε Κύθηρα και Μεσσηνία-Κανένα ενεργό μέτωπο στην Αττική
Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο-Δίχρονη εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία
Πύρινη κόλαση στην Ελλάδα-Καταστροφές οικιών, τραυματισμοί πυροσβεστών και πολλαπλά μέτωπα
Συγκλονιστικές εικόνες με σπίτια να καίγονται στην Ελλάδα-Κάνουν τα πάντα για να σωθούν πυροσβέστες και πολίτες
Πολλαπλά πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα-Καίγονται σπίτια σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή, ακούγονται εκρήξεις (pics)