Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει το αγοράκι που έπεσε από το ποδήλατο

Ώρες αγωνίας εξακολουθεί να περνά η οικογένεια του μικρού παιδιού, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι τις προηγούμενες ημέρες, καθώς έκανε ποδήλατο στην περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο.

Το αγοράκι δίνει μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται όλες αυτές τις ημέρες, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματα που υπέστη στο κεφάλι από την πτώση του.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκονται οι γονείς του, οι οποίοι ελπίζουν ότι σύντομα το παιδί τους θα ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του και θα μπορούν ξανά να το σφίξουν υγιές στην αγκαλιά τους.

Η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά σοβαρή, ενώ το τελευταίο εικοσιτετράωρο επιχειρήθηκε να βγει από την καταστολή, αλλά χωρίς να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: Cretapost

Δειτε Επισης

Πώς συνέβη η τραγωδία στου Ρέντη με θύμα τη 12χρονη-Είχε σκοτωθεί ο αδερφός της σε ανάλογο δυστύχημα
Ποιοι εκτέλεσαν τον Μοσχούρη στο Χαλάνδρι-Το ακριβό συμβόλαιο θανάτου για τον «θαμνάκια» της Greek Mafia
Άλλαξαν γεμιστήρα την ώρα της εκτέλεσης οι δράστες-Βρέθηκαν πάνω από 30 κάλυκες στο σημείο
Για θεραπεία αισθητικής είχε πάει στην κλινική ο Μοσχούρης πριν το καρτέρι θανάτου
Ποιος είναι ο «Θαμνάκιας» που γάζωσαν στο Χαλάνδρι-Το παρελθόν του με την Greek Mafia
Βρέθηκε καμένο το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην φονική επίθεση στο Χαλάνδρι
ΒΙΝΤΕΟ: Από θαύμα γλύτωσε περαστική οδηγός από το γκανγκστερικό χτύπημα-Σφαίρα χτύπησε το αυτοκίνητό της
Ο Γιώργος Μοσχούρης, που είχε εμπλακεί στη Greek Mafia, το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι
Δολοφονικό χτύπημα με ριπή από καλάσνικοφ στην Αθήνα-Ένας νεκρός, διέφυγαν οι δράστες
Τραγωδία στην Ελλάδα: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη