Τορναρίτης: Η ανηθικότητα έχει και όρια - Η απάντηση του για το ψεύτικο tweet

Και ενώ βρίσκεται σε διακοπές στην Αμερική ο Νίκος Τορναρίτης ενημερώθηκε για το κατασκευασμένο tweet, προϊόν φωτομοντάζ που του απέδωσαν.
 
Διαβάστε περισσότερα εδώ:
 
Το tweet έγραφε «οι Τουρκοκύπριοι έχουν κάθε δικαίωμα να είναι παρόν στους εορτασμούς για τον βομβαρδισμό της Τυλληρίας. Δεν έχουμε μόνο εμείς ήρωες, λέμε όχι στον διχασμό».
 
Σε ανάρτηση του στο facebook ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ σημειώνει πως «η ανηθικότητα έχει και όρια. Αυτοί που δεν έχουν απαντήσεις στα ερωτήματα του λαού χρησιμοποιούν φασιστικές μεθόδους για αν πείσουν για τις ανέξοδες και ψεύτικες πολιτικές τους. Η κατασκευή ενός tweet που δεν έγραψα ποτέ δείχνει την αγωνία τους, δεν θα τους κάνω το χατίρι, θα συνεχίσω τις διακοπές μου και ε την επιστροφή θα παίρνουν τις απαντήσεις που πρέπει».
 
« Εκεί που σταματά η Ελευθερία του λόγου μιλούν τα τανκς. Προσωπικά επιλέγω πάντα την Δημοκρατία και την Ελευθερία», καταλήγει η ανάρτηση του Νίκου Τορναρίτη.
Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Δειτε Επισης

Επανέρχεται ο Φειδίας, δικαιολογείται ξανά για το podcast με τον Τατάρ ανήμερα της μαύρης επετείου της εισβολής
Α. Δημητρίου: Θετικό ότι μετά την πενταμερή μένει ζωντανή η διαδικασία
«TAM PARTİ»-Το νέο κόμμα του Σερντάρ Ντενκτάς
Οικονομικές διαφορές πίσω από τα μαχαιρώματα στο Δάλι-Ανακρίθηκαν τρία πρόσωπα
Θίχτηκε ο Ακιντζί από τους χαρακτηρισμούς Ερντογάν περί παράγκας για το «προεδρικό»-Η ανάρτηση του 2021
Πυρά ΑΚΕΛ κατά Κυβέρνησης μετά την απόφαση για τις κάμερες-«Δεν έκανε τίποτα για να διορθωθούν οι στρεβλώσεις»
Πιέσεις Κυβέρνησης για απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκύπριων-Την Τετάρτη η «επιβολή ποινής»
Συνελήφθη ο 41χρονος που καταζητείτο για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας-Ανακρίθηκαν άλλοι δύο
Νέοι ισχυρισμοί ψευδοκράτους για τους πέντε Ελληνοκύπριους-«Εισήλθαν παράνομα στη "τδβκ"»
«Στερείται έννομου συμφέροντος να αμφισβητεί την απόφαση»-Πού στηρίζεται η ένσταση Πολυβίου για Βαρωσιώτου