Φωνάζει η Unite Cyprus γιατί μοτοσικλετιστές έκλεισαν το οδόφραγμα
12:30 - 07 Αυγούστου 2017

Διαμαρτυρία μέσω επιστολής που απευθύνεται στον Υπουργό Δικαιοσύνης έκανε η οργάνωση υπέρ της επανένωσης «Unite Cyprus Now».
Στην επιστολή της η οργάνωση εκφράζει την έντονη ενόχλησή της γιατί όπως λέει, προχθες στις 5 Αυγούστου, όπου και πραγματοποιείτο η εκδήλωση των μοτοσικλετιστών «εις μνήμη των Ισαάκ, Σολωμού» τους είχε απαγορευθεί η διέλευση μέσω του οδοφράγματος της οδού Λήδρας, από κάποια άτομα, αλλά και από την αστυνομία, μέλη της οποίας τους εξήγησαν, όπως αναφέρουν στην επιστολή τους, ότι «το οδόφραγμα έκλεισε λόγω σεβασμού για την εκδήλωση».
"Με ποια εξουσία", διερωτάται η οργάνωση «ομάδα πολιτών απέκλεισε τη διέλευση για 2-3 ώρες στο πλαίσιο εκδήλωσης», σημειώνοντας παράλληλα, πως «κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παρεμποδίζει την άσκηση των δικαιωμάτων των υπολοίπων πολιτών ούτε και να υφαρπάζει την άσκηση των εξουσιών του κράτους, στο όνομα της οποιασδήποτε εκδήλωσης».
Αυτούσια η επιστολή – διαμαρτυρία της Unite Cyprus Now: