7χρονος έκλεψε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και οδηγούσε στους δρόμους του Όσλο

Ένας 7χρονος συνελήφθη σήμερα στο Όσλο, καθώς οδηγούσε μόνος του το αυτοκίνητο της οικογένειάς του, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία της Νορβηγίας.  

«Κατάφερε να πάρει τα κλειδιά από το σπίτι του, κάθισε στη θέση του οδηγού και άρχισε να οδηγεί», περιέγραψε στο κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο NRK ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας του Όσλο, Στέιναρ Χούσβικ, προσθέτοντας ότι το παιδί διένυσε με το όχημα «μερικά χιλιόμετρα».

Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του προκειμένου να το συνοδεύσουν και να το παραδώσουν στην οικογένειά του. «Το αγόρι, το αυτοκίνητο και (όλοι) οι άλλοι είναι καλά» επισήμανε.

Οι αστυνομικοί παρέδωσαν το παιδί στους γονείς του και «τους εξήγησαν πού να κρύβουν στο μέλλον τα κλειδιά τους» κατέληξε ο Χούσνικ.  

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Πάνω από 100 νεκροί στη Γάζα παρά τις εκκλήσεις για κατάπαυση πυρός-«Ανθρώπινα μέλη σκορπισμένα παντού»
Ο Τραμπ αίρει τις κυρώσεις στη Συρία με προεδρικό διάταγμα-Εξαιρούνται Άσαντ και στενοί συνεργάτες
Ξανά εναντίον του Τραμπ ο Μασκ-Κάνει λόγο για παράλογες δαπάνες
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση με ρουκέτες σε στρατιωτική αεροπορική βάση στο Ιράκ
ΒΙΝΤΕΟ: Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι σατιρικού περιοδικού στην Τουρκία που δημοσίευσε σκίτσο του Μωάμεθ
Στον Λευκό Οίκο στις 7 Ιουλίου ο Νετανιάχου ως προσκεκλημένος του Τραμπ
Το Ιράν αποκλείει άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ
Λύθηκε υπόθεση βιασμού και φόνου 57 χρόνια μετά στη Βρετανία-Ένοχος ένας 92χρονος
Να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα ζητά η αντιπολίτευση στο Ισραήλ-Στους 58 οι νεκροί από νέες επιθέσεις
Ο Ζελένσκι εμφανίστηκε με κάτι σαν… κοστούμι και αναστάτωσε τις αγορές στοιχημάτων