Ο Ομονοιάτης που έγινε... περίγελος με τη φανέλα που φόρεσε (pic)

Tα αποκαλυπτήρια της Ομόνοιας του Πάμπου Χριστοδούλου έγιναν στο φιλικό με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. 
 
Οι «πράσινοι» στην παρουσία δέκα (!) χιλιάδων φίλων τους επικράτησαν 3-0 του Ολυμπιακού με τους οπαδούς του τριφυλλιού να προσέρχονται μαζικά στο στάδιο της πρωτεύουσας για να παρακολουθήσουν καλοκαιριάτικα φιλικό προετοιμασίας. 
 
 
Τα 13 νέα αποκτήματα της Ομόνοιας αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους φίλους των «πρασίνων» που αισιοδοξούν σε καλύτερες μέρες και αναγνωρίζουν την προσπάθεια που γίνεται από τον Πάμπο Χριστοδούλου για επιστροφή της Ομόνοιας στις επιτυχίες. 
 
 
 
Η φωτογραφία της βραδιάς ανήκει σε οπαδό της Ομόνοιας ο οποίος πήγε στο γήπεδο με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Ως εδώ όλα καλά. Στο πίσω μέρος της, όμως, δεν ήταν το όνομα ούτε του Νταρμπισαϊρ, ούτε του Χριστοφή, ούτε του Κατελάρη, ούτε καν ενός από τα 13 νέα αποκτήματα της ομάδας, αλλά του Μπρούνο Νασιμέντο! 
 
Ο Βραζιλιάνος στόπερ στο πρόσωπο του οποίου αποτυπώνεται μια από τις χειρότερες χρονιές στην ιστορία της Ομόνοιας δεν ξέρουμε αν έχει θαυμαστές ή αν ο «άτυχος» φίλος της Ομόνοιας αγόρασε τη φανέλα προτού καν δει αγωνιζόμενο τον ποδοσφαιριστή. 
 
Πάντως, αρκετοί φίλοι της Ομόνοιας έπιασαν στην… καζούρα τον φίλο της Ομόνοιας με την επιλογή του να βάλει το όνομα του Νασιμέντο στο πίσω μέρος της φανέλας.