Ά. Κυπριανού: Ο Μαλάς θα αποφασίσει για το προεκλογικό του πρόγραμμα

Η υποψηφιότητα του Σταύρου του Μαλά είναι ανεξάρτητη και αυτό θα το διαπιστώσετε και στην εξέλιξη των πραγμάτων, δήλωσε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού. Είπε επίσης ότι το επιτελείο του ΑΚΕΛ θα είναι ξεχωριστό από εκείνο του υποψηφίου Σταύρου Μαλά.  
 
Ο Άντρος Κυπριανού πρόσθεσε ότι ο Σταύρος Μαλάς δεν παύει να είναι μια προσωπικότητα που έχει συγκεκριμένο στίγμα πολιτικών θέσεων και σε ό, τι αφορά το Κυπριακό και σε ό,τι αφορά τα θέματα μεταρρύθμισης της κοινωνίας, αλλά και τα φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς.
 
«Έχει συγκεκριμένο στίγμα ο Σταύρος ο Μαλάς και ταυτόχρονα να πω ότι έχει και ποιότητα χαρακτήρα, κάτι που κατά την άποψή μου είναι εξαιρετικά σημαντικό στα σημερινά δεδομένα για κάποιον ο οποίος διεκδικεί Προεδρία της Δημοκρατίας», ανέφερε.
 
Απαντώντας σε ερώτηση, ο Άντρος Κυπριανού είπε ότι ο κ. Μαλάς επεξεργάζεται τις προγραμματικές του θέσεις, θα τις δώσει στο ΑΚΕΛ το οποίο θα τις συζητήσει και θα πεις τις απόψεις του. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι ο κ. Μαλάς είναι εκείνος που θα πάρει τις αποφάσεις για το περιεχόμενο του προεκλογικού του προγράμματος.  

Δειτε Επισης

Κοινή δήλωση από τη «βουλή» για το ιδιοκτησιακό δικαίωμα ζήτησε ο Τατάρ-Θέλει να καλύψουν την επιπολαιότητά του
Καταδίκη και απόρριψη του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού Τουρκίας από το ΥΠΕΞ-Περιλαμβάνει περιοχές της ΑΟΖ
Προσπάθειες Κύπρου με χώρες της περιοχής για αποκλιμάκωση-«Εξαιρετικά κρίσιμη και επικίνδυνη η κατάσταση»
Όζτουρκλερ: Η Μόρφου δεν θα αποτελέσει ξανά αντικείμενο παζαρέματος, δεν θα δώσουμε ούτε πετραδάκι
«Η επίσκεψη Μόντι επιβεβαιώνει το στρατηγικό όραμα της Ινδίας για εμβάθυνση της συνεργασίας»
Ουσιαστική εμπλοκή της ΕΕ ζήτησε η Κύπρος-«Οφείλει να διαμορφώσει σαφή θέση και να αναλάβει ενεργό ρόλο»
Υπ. Παιδείας: Φάρος πορείας το παράδειγμα των αγωνιστών του 1955-59
Η απόφαση ΕΔΑΔ για περιουσίες στο επίκεντρο συζήτησης στη «βουλή»
Προετοιμάζεται για ρεκόρ αναχωρήσεων μεταναστών η Κύπρος-Ξεπέρασαν τις πέντε χιλιάδες σε πέντε μήνες
Ό,τι θέλει λέει ο Ουστέλ-Ισχυρίζεται ότι το 1975 έγινε και ανταλλαγή περιουσιών