Τραγικός θάνατος για 4χρονη και τον παππού της στην Ουάσιγκτον

Τραγικό θάνατο βρήκαν ένα παιδί ηλικίας 4 ετών και ο παππούς της το μεσημέρι της Πέμπτης σε περιοχή της Ουάσιγκτον.

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης, το 4χρονο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα στην πισίνα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες παρά το γεγονός ότι δεν ήξερε να κολυμπά. Τότε ο παππούς της ο οποίος επίσης δεν ήξερε κολύμπι, βούτηξε στην πισίνα για να σώσει την εγγονή του με αποτέλεσμα να πνιγούν και οι δυο.
 
«Πείρε  την απόφαση να πηδήξει στην πισίνα και να προσπαθήσει να την σώσει, ακόμα κι αν δεν ήξερε ούτε να κολυμπήσει», ανέφεραν οι γείτονες
 
«Η πισίνα εκτιμάται ότι έχει βάθος από έξι έως 9 πόδια», δήλωσε ο Russ Davies αρχηγός της Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας της επαρχίας Anne Arunde .

Στο σημείο κλήθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι ανέσυραν νεκρούς τον 51χρονο και την 4χρονη.
 
ΠΗΓΗ:foxnews

Δειτε Επισης

Ένας νεκρός μετά από ρωσικές επιδρομές drones σε Οδησσό και Κίεβο
Εκτός λειτουργίας το νοσοκομείο Αλ Άμαλ στη Γάζα
Δεκάδες νεκροί κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας στη Γάζα
Πήγαν να πουλήσουν λουλούδια σε 26χρονο στην Αγία Νάπα και τον ξάφρισαν
Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι ακτιβιστές του Madleen-Το Ισραήλ προχωρά σε απελάσεις
Στις φλόγες όχημα 33χρονης έξω από κατοικία στη Λάρνακα
Συνελήφθη 24χρονος που έκλεψε λεφτά από δοχείο φιλοδωρημάτων σε ταχυφαγείο
Τα έργα της ΑΗΚ φέρνουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα-Αναμένονται σύντομα στους λογαριασμούς
Δεν έπεισαν τις οργανώσεις οι εισηγήσεις ΥΠΑΝ για ειδική εκπαίδευση-«Παγιώνουν τις σημερινές καταστάσεις»
Έξι χρόνια ΓεΣΥ-Καινοτομίες, κενά και ανάγκη για υπεύθυνη χρήση από γιατρούς και ασθενείς