Στο Προεδρικό ο ΥΠΕΞ της Δανίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών της Δανίας Άντερς Σάμουελσεν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο. Στην ατζέντα των συζητήσεων κατά την επίσκεψη του Δανού ΥΠΕΞ στη Λευκωσία βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ,  τα ευρωτουρκικά, οι διμερείς σχέσεις και το μέλλον της Ευρώπης υπό το φως του Brexit.
 
H Κοπεγχάγη είναι μια από τις 19 προτεινόμενες πόλεις για φιλοξενία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, ο οποίος εδρεύει αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο.
 
Μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη δεν έγιναν δηλώσεις και ο κ. Σάμουελσεν μετέβη στο Υπουργείο Εξωτερικών για κατ` ιδίαν συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Ιωάννη Κασουλίδη. Θα ακολουθήσουν διαβουλεύσεις μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, ενώ στις 10.00 αναμένεται να προβούν σε δηλώσεις οι δύο Υπουργοί.

Δειτε Επισης

Επανέρχεται ο Φειδίας, δικαιολογείται ξανά για το podcast με τον Τατάρ ανήμερα της μαύρης επετείου της εισβολής
Α. Δημητρίου: Θετικό ότι μετά την πενταμερή μένει ζωντανή η διαδικασία
«TAM PARTİ»-Το νέο κόμμα του Σερντάρ Ντενκτάς
Οικονομικές διαφορές πίσω από τα μαχαιρώματα στο Δάλι-Ανακρίθηκαν τρία πρόσωπα
Θίχτηκε ο Ακιντζί από τους χαρακτηρισμούς Ερντογάν περί παράγκας για το «προεδρικό»-Η ανάρτηση του 2021
Πυρά ΑΚΕΛ κατά Κυβέρνησης μετά την απόφαση για τις κάμερες-«Δεν έκανε τίποτα για να διορθωθούν οι στρεβλώσεις»
Πιέσεις Κυβέρνησης για απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκύπριων-Την Τετάρτη η «επιβολή ποινής»
Συνελήφθη ο 41χρονος που καταζητείτο για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας-Ανακρίθηκαν άλλοι δύο
Νέοι ισχυρισμοί ψευδοκράτους για τους πέντε Ελληνοκύπριους-«Εισήλθαν παράνομα στη "τδβκ"»
«Στερείται έννομου συμφέροντος να αμφισβητεί την απόφαση»-Πού στηρίζεται η ένσταση Πολυβίου για Βαρωσιώτου