Τελικά… κομμωτής ο «δερματολόγος» που πήγε για μπότοξ υπό κάλυψη αστυνομικός

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε ο 42χρονος «δερματολόγος» στη Λεμεσό ο οποίος συνελήφθη χθες από την αστυνομία η οποία του έστησε παγίδα.
 
Ο εν λόγω γιατρός παρουσιαζόταν ως δερματολόγος και διενεργούσε μπότοξ σε γυναίκες, χωρίς ωστόσο να κατέχει τις απαραίτητες άδειες.
 
Ως εκ τούτου, μετά από πληροφορίες που έφθασαν στις αρχές, υπό κάλυψη αστυνομικός αφού έκλεισε ραντεβού, μετέβη στο ιατρείο του για μπότοξ.
 
Όταν όμως ο γιατρός ετοιμαζόταν για να της χορηγήσει φάρμακο, η αστυνομικός του αποκάλυψε την ταυτότητα του και στη συνέχεια του φόρεσε χειροπέδες.
 
Ανακρινόμενος ο 42χρονος ανέφερε ότι δεν είχε ειδίκευση δερματολόγου αλλά ήταν ειδικός κοσμετολογίας, και εκτίμησε πως μπορούσε να προβαίνει και σε θεραπείες μπότοξ. 
 
Ο 42χρονος κατέθεσε στην αστυνομία διάφορα έγγραφα για να δικαιολογήσει την ενασχόλησή του με την κοσμετολογία. Πρόκειται για διπλώματα πανεπιστημίου τους Ουαλίας, η αυθεντικότητα των οποίων, αλλά κι η φύση της εξειδίκευσης που παρέχουν,  διερευνώνται από τους ανακριτές.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο 42χρονος, πέραν των άλλων ενασχολήσεων του, παραδέχεται πως ασκούσε και το επάγγελμα του κομμωτή. Σε επισήμανση των ανακριτών πως υπάρχει …απόσταση της μιας δουλειάς από την άλλη, ο «δερματολόγος» απάντησε  πως είχε παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων για θεραπείες μπότοξ και θεώρησε πως δεν χρειάζεται οποιαδήποτε άλλη άδεια.
 
Υπενθυμίζεται ότι από έρευνες που διενεργήθηκαν στο ιατρείο του παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ άλλων, κούτες με διάφορα σκευάσματα τα οποία ο 42χρονος προμηθεύτηκε από το εξωτερικό.
 
Επίσης κατασχέθηκαν σύριγγες, φιαλίδια με υαλουρονικό οξύ και ξυλοκαϊνη καθώς και διάφορα πιστοποιητικά τα οποία
εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι πλαστά.
 
Ο 42χρονος τέθηκε υπό κράτηση για δυο ημέρες.
 

Δειτε Επισης

Άρχισε η διαδικασία στο Ανώτατο για αναφορά ΠτΔ για το νόμο για χρονόμετρα στο σύστημα φωτοεπισήμανσης
Η απάντηση της ΕΔΕΚ στον Κωστή Ευσταθίου-«Έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος»
Με μηνύματα ενότητας και συμπόρευσης εξήγγειλε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μάριος Χαννίδης
Ολοκληρώθηκε η τριήμερη κατάθεση Αναστασιάδη για το Κράτος Μαφία-Αιχμηρή απάντηση σε Koenig
Σκληρό μπρα ντε φερ με δασμούς-Απειλές και… υποχωρήσεις από Τραμπ και Σι, τα εκατέρωθεν μηνύματα
Ψάχνει 38χρονο για διαρρήξεις κατοικιών και κλοπές η Αστυνομία στη Λεμεσό (pic)
Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία για τους πυροβολισμούς κατά 31χρονου-Καταζητείται 33χρονος
Το φρικτό τέλος Ουκρανής δημοσιογράφου από Ρώσους-Της έβγαλαν τα μάτια, τον εγκέφαλο και τον λάρυγγα
Καταζητείται 43χρονος στην Πάφο για σοβαρά αδικήματα-Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του (pic)
Κατέθεσαν γονείς θυμάτων και Αστυνομία-Στην ακίδα ΤΟΜ, Υπουργείο και εταιρείες