Το λάθος του ΑΚΕΛ, το ψέμα του Αναστασιάδη και το κεφάλαιο Κατσουρίδη

Λάβρος κατά της κυβέρνησης και με κριτική διάθεση έναντι της ηγεσίας του ΑΚΕΛ εμφανίστηκε στο στη μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.
 
«Το ΑΚΕΛ χειρίστηκε με επιείκεια τον Πρόεδρο Αναστασιάδη» τόνισε ο τέως Πρόεδρος ενώ μεταξύ άλλων σημείωσε πως θεωρεί λανθασμένη τη στάση του ΑΚΕΛ απέναντι στην προεδρία του Νίκου Αναστασιάδη αφού θα έπρεπε από πολύ πιο νωρίς να ασκεί σκληρή αντιπολίτευση και όχι να τον στηρίζει στους χειρισμούς του στο Κυπριακό.
 
Διαβάστε επίσης:
 

 
Ο κ. Χριστόφιας σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Κυπριακό τόνισε πως βρισκόμαστε σε ένα φοβερό αδιέξοδο κατηγορώντας την Κυβέρνηση πως δεν εκπόνησε Σχέδιο Β σε αντίθεση με την Τουρκία, ενώ κατηγόρησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για ψευδείς δικαιολογίες που προέβαλε σε σχέση με την αποχώρηση του από το Μοντ Πελεράν 1.
 

 
Αναφερόμενος στην πορεία του στο ΑΚΕΛ ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε πως το ΑΚΕΛ είναι η ζωή του και θα συνεχίσει «μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος του να πολεμά για το κόμμα και τους εργαζόμενος» φανερά συγκινημένος.
 

 
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του ΣΙΓΜΑ Νικόλα Μαρκαντώνη για τον Νίκο Κατσουρίδη ο Δημήτρης Χριστόφιας σημείωσε πως  δεν πρόκειται να σχολιάσει. ''Ο Νίκος Κατσουρίδης είναι μια πικρή ιστορία κατά τη δική μου την άποψη και δεν θέλω να τον βάλω στο στόμα μου'.
 
 
Διαβάστε επίσης:

Ερωτηθείς εάν στη θέση του κ. Ζεννέτου θα έπρεπε να βρίσκεται άλλα πρόσωπα από το κόμμα του ΑΚΕΛ, ο κ. Χριστόφιας ανέφερε ότι «θα έπρεπε κάποιοι άλλοι να βρίσκονται στη φυλακή κατά τη γνώμη μου και στη θέση του Βενιζέλου».

Σε διευκρινιστική ερώτηση εάν το πρόσωπο αυτό θα  μπορούσε να ήταν από το ΑΕΚΛ, ο Δημήτρης Χριστόφιας απάντησε «ναι υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο από το ΑΚΕΛ που θα έπρεπε να ήταν στη θέση του».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Δειτε Επισης

Γιατί ο Ερντογάν μετέτρεψε την Μονή της Χώρας σε τζαμί-Ερευνήτρια εξηγεί
Η αμερικανική κυβέρνηση προειδοποιεί για πιθανή τρομοκρατική απειλή στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+
Έφηβος στις ΗΠΑ πέθανε από καυτερό πατατάκι που έφαγε μετά από challenge στα social media
Έμμεσες συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για την αποφυγή περιφερειακής κλιμάκωσης
Οι μεξικανικές αρχές βρίσκουν διαμελισμένα πτώματα, ανάμεσά τους αυτό υποψηφίου δημάρχου
Politico: Κουράζουν τους συμμάχους τα «μπρος-πίσω» του Μακρόν με τη Μόσχα
Ο Ζελένσκι διαμαρτύρεται επειδή η Δύση του απαγορεύει να πλήξει με τα όπλα της την επικράτεια της Ρωσίας
Εμπορικό πλοίο υπέστη «ελαφριά» ζημιά όταν χτυπήθηκε στην Ερυθρά Θάλασσα από τους Χούθι
Τραγικός επίλογος για τον Ιτζάκ, τη Σάνι και την Αμίτ-Οι ιστορίες των τριών ομήρων που βρέθηκαν νεκροί
Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα-Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας