Μηχανή οχήματος άρπαξε φωτιά ενώ ήταν σταθμευμένο σε δρόμο στη Λάρνακα

Δυο πυρκαγιές, μια σε όχημα στη Λάρνακα και μια σε μεταλλικό υποστατικό στην Πάφο αντιμετώπισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από 06.00 της 2ης Αυγούστου μέχρι και τις 06.00 της 3ης  Αυγούστου 2017 διάστημα κατά το οποίο ανταποκρίθηκε συνολικά  σε 23 κλήσεις για βοήθεια ,13 πυρκαγιές, οκτώ ειδικές εξυπηρετήσεις και δύο ψευδείς κλήσεις.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι «η ώρα 03.45 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στο χώρο της μηχανής οχήματος  που βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στην οδό Τρίτωνος στη Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας «Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου» με ΔΎΟ οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.50. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Επίσης, η ώρα 08.18 χθες, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μεταλλικό υποστατικό στην περιοχή Άγιος Θεοδόσης του χωριού Αχέλεια και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο οχήματα θέτοντας υπό έλεγχο την πυρκαγιά η ώρα 11.54.

Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές το υποστατικό και  περίπου δύο χιλιάδες μικρές μπάλες σανού κάηκαν. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και παραμένουν άγνωστα.

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Γεωργίου-Ο γιατρός που ξεγέννησε την πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση στην Κύπρο
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 11,5 εκατομμύρια ευρώ
Ποιον εμπλέκει για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη η Ειρήνη Μουρτζούκου
Η Ισπανία πνίγεται από τις πλημμύρες, η Βρετανία καίγεται από τη ζέστη - Εικόνες αποκάλυψης σε δημοφιλή θέρετρα
ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Σάουθεντ στο Έσσεξ- Μαρτυρίες για τεράστια πύρινη σφαίρα
Υπό έλεγχο η φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε 75 εκτάρια από ξηρά χόρτα και δέντρα-Προστατεύτηκαν κατοικίες
Απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ παραπέμποντας στο Μαρί-«Ειδικά αυτές τις μέρες θα έπρεπε να σκέφτεται διπλά»
Συνελήφθησαν δύο 23χρονοι μετά από έρευνες της ΥΚΑΝ σε οικία, οχήματα και υποστατικά
Επικρίσεις ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ και Χριστοδουλίδη για σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-«Σαββίδης και Αγγελίδης θα κριθούν για άλλη μια φορά»
Πισώπλατα δέχθηκε τους πυροβολισμούς ο Σιαμπτάνης από τον 78χρονο-Απασχόλησε ξανά την Αστυνομία, είχε καταδικαστεί ο ύποπτος